嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。
$ D9 @- B3 J9 I/ C  @9 g我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。
- M$ [' k7 v9 a# R
大家又想不想去見工呢?$ a" k* r8 H  z7 D* |* l# [7 x" Z

/ t( D! O4 z  X6 A) u6 o# P  g[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-12 22:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架
/ B( q( S3 Z, x# r小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   
! e: \. Q) R* y2 y吾洗有做過架# ~, n0 M* w6 c/ E( `- M
小晴都係入面做緊,吾太難
  p. X# X, L" \2 L

; o8 _3 E! \- X: Z1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪) I1 H9 Q6 P9 F% P+ S

7 y- v( v% G  R) d( g2,黑絲襪,黑皮鞋
% L' j% [5 R* L- o8 ?7 Q" h2 G1 l6 y& {0 S7 \* A& K( ~
3,黑色西褲,西裙
. I" j- ]7 {! I4 }肉色絲襪% B6 _2 c" @) l) R
黑色空姐皮鞋2 l# t/ W) h, h! n  u* d# u
  P8 x5 ?& `) d' {1 L# j
1-3 你是穿那種服飾上班呢
?
% M4 ~  n' O  S, j2 p其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
4 P; Y( Y: t7 d" u0 D就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
% y3 q1 C! f  m. T叼緊老種的話* e9 d& N; M% V6 x" Z- U
就冇謂再走去見工返工la
, G' M, `) t$ W5 h* {( H

. i% |8 r, i+ n! D( [* x9 U3 }+ v5 W. x是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子
& N& S4 q/ r: `0 Q+ Q' b7 b內容主要係晚宴分菜
2 u9 r, N; [/ t% T! ]: J  O中式每種菜式分餸一次 ,人工高D 3 f$ {, E3 T. N3 x  n. h/ R
西式簡單D放食物就走+ n7 O. S) l& f* t2 e
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
2 f0 _9 h# o+ y8 r$ F5 h% P8 j即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
3 u. g7 I+ z0 ~( s; F  GCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 ), c. _" m- z6 q2 w6 g
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
2 k, k7 w% F5 F/ @另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   1 x+ _; x' |4 h
炒散以前有長做過一陣子
( W3 n, a1 X& s- Q/ l7 r3 ]內容主要係晚宴分菜
/ k  `* L. Z! B' m中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
' u! q' A: Y4 H8 {; w西式簡單D放食物就走- g6 l8 o8 X. B. S
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做0 V# q- J, i  {3 L. b) z
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
4 M  c$ H: V* Z+ ]$ z( ]. p4 C; [CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦4 W" y$ z" a3 U1 C3 V  p
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x0 t1 p  {* V+ n! Q/ |7 U- h
另外好處...包飯包宵夜囉~~
* K; F7 ~" p9 z  \( ~* E% \0 f7 I1 _6 n
工作似乎不困難
8 r; {0 D) I' j- q3 D  v/ P7 Q* ~但真係可以CD 去做?
( \/ T0 ^8 y5 R6 J/ g4 H要交身份證俾蛇頭# i% i+ M- j$ _' o' m4 G& y7 I6 {
咁佢咪知道係CD lor
7 P+ x6 j2 _* F" I' Z6 J
7 {; v" v+ ^5 k老實說
8 i* G8 U8 n8 b- r如果可以CD 去做又唔拘呀; }% Q2 Z/ E+ C2 f
仲要炒散$ m4 l/ s# [7 D: X! l) @
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   / E. b2 q5 D6 Y' x
8 ~: J/ [5 V/ d" g1 }: D: s
# S0 C" {6 A$ J- J* }
是不是在說粗口?
% C7 W4 S# \, E% l9 k7 |) D% c
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
" n/ V; l6 ]8 w) D3 }8 D粗口同粗俗係兩味野來
2 X2 a" q6 g2 M  v0 f+ [鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算0 J0 j; v9 x# U' f  N# D

* k. B# P. P" ^- M; x[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
+ V6 \" \% P* ^/ @7 A4 D炒散以前有長做過一陣子
+ |1 ~; C- P3 [" S, C4 p6 C內容主要係晚宴分菜: x) |3 c" E" F# {9 o
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D + k) y1 n" C9 Z$ z4 Q5 \: G! ]0 e
西式簡單D放食物就走
0 v- x8 w' S) f0 o) ]如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
7 c  P2 H# R( ~  j即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet0 T& }' S$ Q; {1 B5 q7 X4 F# M
CD去做好處係... 堅 ...
0 s* r# w7 I4 z1 p( a! P你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
6 i* Z9 Y# R$ q& q3 U" M8 ]+ |定係本身係女cd男; S4 t: a6 y, i. g* e4 p; `
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   
2 @0 A% T% ~7 S6 k! _, |" d  @3 a7 B( Z/ {
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
7 S6 ~; _" ]% @+ R4 _9 H粗口同粗俗係兩味野來* w* B+ |+ e+ C+ Y
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
$ ?4 _) U9 F, E. b. h" O

4 q, b2 k% r. n3 S5 F. H# c母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
9 B4 Y. C$ y2 U. N9 u6 C母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
8 p/ q, J- q) n  F7 v我寫的多是語體文而不是國語。
5 L6 m  I. y6 I( p+ W8 m& C0 S語體文跟國語是兩回事。
& _( M4 y  j! ]" @2 K! M請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   
, j6 [. `& T. D3 Y0 a) r2 H" U* v5 n' ]/ P' {
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
* F- h) j7 w. f8 D  l+ M7 \定係本身係女cd男4 _, Y# ]$ }+ {0 d  ~
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
  v+ i9 p  I$ q; A8 ]- X  A6 W7 _( i0 r" S, t( A+ }5 T* }

3 q) a2 S' V5 ]; V9 x係啦. g( ~5 B; v4 n! ?. [) b
好想知邊間
* A$ R" q  a* x2 @8 a: @' C可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
% x( R) T& l6 o不過蛇頭沒問題嗎?