嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。
& b, K2 G# f: G9 C, }我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。
/ y# V- }* Z" G) T
大家又想不想去見工呢?
1 d! t5 z3 H* }" Z- N5 I( i- d0 W7 i9 h+ w
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架. r! b8 H! v7 J' @/ N) ^
小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   5 u( h6 k) U2 T" K/ B' C/ A
吾洗有做過架
) b/ e# H# q6 h7 c6 F1 J小晴都係入面做緊,吾太難
6 Y" R) ]9 w2 T# t7 i' Z  \

( l1 h0 U# H! a2 f8 i- E( V" y1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪; J! i, k( U9 S$ _1 i6 ?! b0 ~: e
2 t# _$ y0 u& e
2,黑絲襪,黑皮鞋
( X8 e. o: Q" E8 t: ?2 c, E0 i9 f6 K( I% R7 b" p4 }# k1 V9 p
3,黑色西褲,西裙& b6 N+ u1 @, k& F6 K) X8 L1 M
肉色絲襪
9 F' O- d# g' O6 G5 [3 Z黑色空姐皮鞋
* r" T, G6 t6 |! Z# Z
2 x$ N' z# x7 S0 ~( N1-3 你是穿那種服飾上班呢
?
6 H+ S0 E4 w' ]4 i# a4 N5 J其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話( V. D( X! l: ^0 {" D, ~: f
就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   6 l) B1 C' w) p% M, l6 [- O; F% E
叼緊老種的話
2 G9 s( S6 K4 Y7 O/ @就冇謂再走去見工返工la
, T' d, P3 W! w! G( W6 |; v

% q+ g4 k/ j2 e7 m1 Q是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子
* ^. w$ j* u7 }  y" R0 [+ ^6 |內容主要係晚宴分菜: c( x( b2 j% N' |
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D 1 N  t% g9 O& U2 l5 A) H- v) N
西式簡單D放食物就走
' H5 u5 W: s# b8 r) r如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做: `  |8 b- D7 u+ n" t
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet1 f) b1 H% b7 z. E$ ^' C- _
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )
8 W$ K8 d+ |8 J" r; c因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知5 X* X( x- z7 J# x" _
另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   , f- O0 g. i; b5 m& W1 Y8 e
炒散以前有長做過一陣子4 D$ [1 M# j. ]7 b# j
內容主要係晚宴分菜
3 t3 u2 e9 [7 j5 W中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
/ H* z% N/ ?& q5 G西式簡單D放食物就走
. S! H- C# ?" F  t* x' F. B如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做( l$ w+ A$ `  Q1 z7 m
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
* S5 d( Q0 `; w, Q5 b8 tCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦
( u' d) W' M3 O. I. Z" [$ n# K 因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x- @2 S0 ^% X2 U; P& X' W/ d- ~
另外好處...包飯包宵夜囉~~
7 Q. G, S" ~- ?9 L' w5 g$ Z0 e% Y2 ?5 u
工作似乎不困難# x5 s: o5 J; H  Y* k9 o) ^
但真係可以CD 去做?
4 D+ T5 V; M- a- M3 @4 ^要交身份證俾蛇頭) ]: Y" N7 _* u# Y
咁佢咪知道係CD lor5 w2 r3 B9 y( r, p0 v
+ b' Y( I" Y9 E) H) `9 B
老實說  B# t, Q. |# m' J
如果可以CD 去做又唔拘呀
/ j. B. q7 f" Z: t! R& _2 ?仲要炒散
3 z4 U3 q! `' P) L, ]' W* H: W" H唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   ( Z5 ?1 n; E* P. {  a$ q

, N: i# `: v7 U! D1 H, ]( V" C. J9 h! S' R+ Z& x
是不是在說粗口?
3 ?/ u4 S/ B# ]' E0 B  u
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???5 @: X9 ?2 Z$ ]* e! P8 N
粗口同粗俗係兩味野來
6 o0 _# H7 U% S8 U% L8 o鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
' s' T5 T0 m6 S  p. [
" P6 N  O8 ~* }/ W/ [5 [. Z[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
( L- D/ s0 P5 _% ]+ Q+ M炒散以前有長做過一陣子* N3 ?  c! g5 J
內容主要係晚宴分菜8 X1 T2 Y" A3 r' v
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
5 D9 m4 v2 f, y7 E西式簡單D放食物就走2 W; D, Z+ _. g
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做/ @; `. ]; j3 `
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
9 R7 _' c6 U% F1 ^, g9 ]CD去做好處係... 堅 ...
9 V  d& |0 x" C8 L你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???1 m+ b, y3 T. t  z$ s! c6 _7 S
定係本身係女cd男# q7 o- T( _: o# q5 {
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   ' p/ c5 f( F& F# Z6 M5 R
1 ~1 Q! n$ m- D
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
, ^- X3 E, R0 R1 V粗口同粗俗係兩味野來
5 s' }" s. k2 R3 ?- l  z鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
5 s* e% j, I" _3 T$ q

! x' Z- M* e# q母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」$ t0 v3 Z# @6 [0 \8 u
母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。* l! j! a  g$ \5 w$ P
我寫的多是語體文而不是國語。
0 Q* K2 K# G$ v語體文跟國語是兩回事。5 o: m: `& E* J  _3 F
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   9 O3 z! ^+ @8 @% K' s5 _' i  x
/ \& d- R* g, A5 ^2 [7 C% j
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
0 t: t  ], K0 N. x定係本身係女cd男
8 k) @4 ?- e. P, l如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
5 O1 S1 T5 B7 d% t6 f
! ^, Q! t1 V3 A$ o3 O
" f& ~* J6 O6 B! B/ m+ U; J
係啦
4 h/ w* S0 W8 }- p好想知邊間
1 T" n2 K( G" @$ u& x可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
- y: s. R+ ]' k3 i- p2 P不過蛇頭沒問題嗎?