嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。: x$ a& K; p( A; [% e% f
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

% h  A# c7 r7 m# W" ?1 e' R# a大家又想不想去見工呢?2 q# l. L' y4 t. O1 d- o! H
% I* m' E6 _% {
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架) ~7 Y) }* ~. S- H" G& z2 Z5 s
小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   - i" S! Q% D, ^. \
吾洗有做過架- m( ]4 @: d7 n. R' I
小晴都係入面做緊,吾太難
: Q- @$ D; n- V* ?9 C8 q/ s" j
! D. y! l6 H% R6 x1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
6 M, {: T/ J0 c! I1 l# }1 s* o5 Q! Z
2,黑絲襪,黑皮鞋
( P% t, s/ F* K! S
& J" u$ @: ?$ B. }5 O4 j1 ^9 g0 J+ q3,黑色西褲,西裙
; o% C9 H! I/ j6 X% g. T2 w0 V肉色絲襪
- s7 Q7 T% f, b黑色空姐皮鞋
5 y2 m  R9 V; g8 ^5 ]- ]) _3 t( C; R3 a
1-3 你是穿那種服飾上班呢
?: k  z* \, e- H
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
6 f- h5 X1 p8 L" B0 N* _8 t就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
7 u0 ^# ]& g4 P4 g叼緊老種的話
( i7 q- A" W* G- H就冇謂再走去見工返工la
/ X. I4 O8 P6 d1 K4 ?
1 }- x0 J: H+ U  w: N: h
是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子9 W  t5 ^- Z9 y' X" u8 Z! t
內容主要係晚宴分菜, b5 r+ o2 w, s# f  i$ B, v' @* X* F
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
7 W$ P. a* |) s$ b& m2 U+ i% r西式簡單D放食物就走
  t+ k. g" `1 w. Z如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
0 c* _) Y9 v5 z/ _1 P8 N即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet( }4 N- c9 t" t7 w
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )
3 S, T4 P0 t% d& `" @" ~因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
  J# c! O+ N( e' }: n4 T另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   * C( W3 k' @, K1 n
炒散以前有長做過一陣子9 z; n( \, O( }
內容主要係晚宴分菜
" r' F  A0 i: \! G6 Q5 p中式每種菜式分餸一次 ,人工高D 2 f2 O. S* F& p' I
西式簡單D放食物就走
1 U3 i( F% D+ J如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做7 i- @- E% K' j" F+ Y" s8 o
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
& Y' X, s' _0 H  _CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦
, s# G+ r# ]9 `6 v; e" M 因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x
9 G( T1 e/ B# P2 y另外好處...包飯包宵夜囉~~
# B& n4 g& ^0 ]

8 I) _- W4 C6 F( U: \. e工作似乎不困難5 i- P$ R. x7 G1 e4 n" i
但真係可以CD 去做?3 a6 b/ W- V2 x5 D
要交身份證俾蛇頭# N' Y+ M) E/ ?/ x1 e
咁佢咪知道係CD lor
" T" H. v4 d. n  ^/ ?
+ I( O& @, L; l老實說
! ?* ]- n0 W! E$ Q如果可以CD 去做又唔拘呀4 [, s6 M# }6 t9 S
仲要炒散- D5 H8 K4 M9 ?/ i
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   . b7 D* Z. R$ F- A3 K& X* X

5 S- o+ a$ K- C/ x9 ?! p5 m) H9 G. B$ q( L0 H/ @/ L& ^' |
是不是在說粗口?
4 x* D/ U4 X1 g* i7 P5 u1 J; c# H  a
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
- t- {% \1 _( E- m  i粗口同粗俗係兩味野來( g* R" g9 M9 k7 h
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算0 z2 q$ u# E# S7 ^. J$ l

9 y- k6 p5 K6 a1 E9 z, Q[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-10-17 21:07 編輯 ]

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
% h  o( A) k5 J  C+ c炒散以前有長做過一陣子3 g& J# D: a% J& V3 z
內容主要係晚宴分菜! x9 `2 b* Z; s+ ~2 D3 L
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D ! _* e9 I5 ^8 V2 R' G7 C, y7 N8 d. Q
西式簡單D放食物就走
* r. Q- z8 _8 D0 s& d  f如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做+ w3 `$ w8 p! n  B6 N8 C
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet; g1 ^' S% f9 k. x% p, p
CD去做好處係... 堅 ...
( K( S( P1 k  z4 y0 F# |你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
8 i3 a/ h; J2 Y+ d* A定係本身係女cd男; M; H( x5 m* |2 f
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   7 p; I# G# T. T1 h: c
6 Z: c. N3 n' g( ], M7 [
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???, t' x9 [& j: F
粗口同粗俗係兩味野來
. M' A9 a" Y5 R2 E- K% `  b1 u9 m鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
( v( S" U$ r6 ]: l! y" @4 S& Z3 y/ L4 O; U
母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」# n' T8 v* h0 F" T
母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
  _. V. h% i8 F1 O. `我寫的多是語體文而不是國語。+ L1 A+ U/ _5 L  a. h! S' K: D
語體文跟國語是兩回事。# x2 ~7 u& Z! g8 t. A
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   & Q' ?% T% Y$ w. E, z* Q

$ I4 X* |4 b' a9 Z; N7 y你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???  F% a6 b9 S' A/ w- M
定係本身係女cd男) d' {. k9 O% I8 L/ b2 A8 _. F7 s
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
# v/ i; s' L; C" Z8 B( x/ X  p9 B' t
# ]# H0 T9 U6 `$ l9 b9 x$ d8 \& S% G; b( m2 J$ B
係啦
3 D: c) x) T9 E: t$ b( ^+ R好想知邊間+ v, b6 c1 y+ p6 v+ G) u6 H
可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
4 @' S. ~9 D5 L/ c. \- R* z, p不過蛇頭沒問題嗎?