嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。
7 e- c/ _3 O& l) R" x5 g) q我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

7 ~, q0 h* h# h, ^( r$ J大家又想不想去見工呢?! H/ d( `0 R5 D# F0 k% S# b

+ j, b' o5 R5 `4 Q[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-12 22:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架
2 T" [% b1 W% G' _% D小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   0 P* C: I/ q: H5 `# `
吾洗有做過架
# }2 g& H) o4 D3 ?小晴都係入面做緊,吾太難
  X0 n& Q- o3 i: }, ~- i
2 A* E# @% Q0 F, ?/ D; [4 o1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪
0 g  z! d2 q' z9 |* w6 N4 h0 L  m" g! \4 T- W  j) f
2,黑絲襪,黑皮鞋4 n; w1 A# U. L; Q
, Z0 {/ C( D" ?5 O7 X  N8 V8 X; v
3,黑色西褲,西裙
- E: j- X* m& A6 b# X肉色絲襪. D9 U+ m/ P5 F  g3 a
黑色空姐皮鞋
' R2 ]- @7 d; b. F6 @, s. O2 t- S7 [) E2 B5 `$ F, b; r9 C6 r
1-3 你是穿那種服飾上班呢
?, i( `8 q/ ~: b  V  }
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話* u) U7 h. P7 j% ~) g
就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
8 U: }8 U; h1 T  Y叼緊老種的話
6 j0 x. h) v4 Z8 Y& D1 h就冇謂再走去見工返工la
2 o1 }, {& b: D7 N9 \
. p$ F& P, j6 d, z) w" ]/ ~是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子
, r; s9 @9 W: _內容主要係晚宴分菜4 b8 G( t6 v  ?" S
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D 9 e. Z: S! d# |3 Z+ i, {
西式簡單D放食物就走
1 {8 ?- V( Q) B5 J* f如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
2 J* S, m; A. V/ l8 J! o" C  m即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet  c1 m) g( {/ V0 v% q$ E$ g
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )
  ?2 ^3 S1 g- j因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知$ k) b$ k  B! N+ E. c) b( A& P" U+ g# c
另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   , b$ d* f0 J0 j  e1 x
炒散以前有長做過一陣子- ~. P) x5 T/ f- z* S- J0 U- U& _
內容主要係晚宴分菜( e& ?2 Y$ d+ g# Y1 n6 [
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D " E* E' O2 D/ G/ ]6 A
西式簡單D放食物就走
9 M/ w) h. D& X. t5 S如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
$ V) k3 m8 q  [- o- Y4 T& f即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
) p7 ~- U6 H2 c5 g! \* p+ vCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦
/ {1 D2 ]/ l6 y2 @, ~9 m, e& [ 因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x
1 W+ {5 B9 Q' ~5 N另外好處...包飯包宵夜囉~~
; D- d4 T" O; h5 r; S1 |+ C; S3 D
工作似乎不困難
5 c: a9 Q/ s% R9 R1 C% t: h/ t但真係可以CD 去做?
2 T5 E3 L" ?" {! e. x要交身份證俾蛇頭( J) Y. y# w1 r  }2 x
咁佢咪知道係CD lor
* L& E0 [9 z9 y4 f9 _' z# \* q1 @1 O' d% Q7 b* T
老實說
% x$ }3 `% h* u如果可以CD 去做又唔拘呀, q3 H) `* ]( ^
仲要炒散; V: P9 M! t8 o1 Z2 u$ P8 |4 [
唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   
# U- c4 b; p+ D3 l' S$ o" u
+ E% I# J6 M+ y3 L8 x
: \0 v# P; W$ K* Q. ^是不是在說粗口?
) c3 j3 {" f. p& L6 D! N) h; }. T2 ^
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???; R0 I. B. B/ `5 d& K
粗口同粗俗係兩味野來
$ ?* G6 }3 Q4 J$ S/ m2 F% t鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
1 m$ l$ ?; a+ M4 d$ L7 M0 U% P# ~) f% F( a  B  N# t) y

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   ! F4 _+ l- J4 y
炒散以前有長做過一陣子
0 v0 @  R2 \% c1 x/ Q內容主要係晚宴分菜
0 m; K- a5 _2 ^' Y中式每種菜式分餸一次 ,人工高D ! V9 Z0 y! Q! t7 k
西式簡單D放食物就走
) S, X- z8 V1 p+ B9 ~! k如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做; H, y- t& s7 u* o: l0 U1 }
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
, W2 J) S: z( }1 p8 ACD去做好處係... 堅 ...
0 s7 L3 _5 U0 I8 L6 t
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
" b- j( H9 S6 W' z2 q8 A定係本身係女cd男
9 B% `* y& B0 E) `; A如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   % ?3 O8 T" V0 L  k
& Z3 u- ^& G6 K% ?. C
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???5 v; M: ~; ^& v8 m9 q3 U/ J2 B$ t+ M
粗口同粗俗係兩味野來
. l  C5 i5 |7 O6 q, @6 m鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
& S' q: w; c/ Y( ?5 I" T, }  P& w* S( A4 ]; ~/ ~+ A
母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
% G0 }! N5 w* c) D3 h母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。( x: ~$ }6 U1 s
我寫的多是語體文而不是國語。
3 s" ]* k+ E4 U語體文跟國語是兩回事。
+ {6 g) g: p9 \, N6 S請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   
( {% N3 A9 d% D$ Y6 z  `" x  J) M; Q  T4 E7 U
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
, [1 N$ ~3 e6 i& O定係本身係女cd男4 ^. C+ c! L0 z- u+ g- H+ o
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
& o% S4 u$ t9 M# U5 N4 \' n

z* F% `; V) I# U7 z$ g7 |; y5 m& V0 h: c& ^! |( Q
係啦. Y0 o* e! m$ W% q) F( H8 B' ~1 A: m$ S
好想知邊間
! Z" @( b: _7 e$ E0 e, E: _可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...3 ~( U% \& B, G, x! E' t
不過蛇頭沒問題嗎?