嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。; Y- L7 o) a, ^% }6 r: U
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。

4 ^' e) A1 V8 {& ]; c8 ~3 r大家又想不想去見工呢?
! F$ X. l) m( v; E; x5 J+ {% w& r4 M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架. y5 C$ l$ x7 D6 O; O& E5 h
小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   & i; F/ E" L6 C( t. K
吾洗有做過架. v7 {, C9 E/ F( Y/ ^
小晴都係入面做緊,吾太難
, S! o, E+ _  R/ j! q! ~+ G
% Z2 f* i3 d1 S+ x, U7 q: n2 a
1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪% D' o2 D. B* J2 @
+ G, }) N: ~/ \5 D7 G/ \. E
2,黑絲襪,黑皮鞋
/ a3 W3 d& x, e/ L! T- W; C& q9 q/ S4 L, g* E; o
3,黑色西褲,西裙6 }$ j1 Q0 E. e5 e" S$ I
肉色絲襪5 U* c% ^4 l& U, D/ ^
黑色空姐皮鞋
+ P$ U3 m$ V) j) w# {# l# B2 ?: t6 V* d) @5 I! I4 x- E) r
1-3 你是穿那種服飾上班呢
?
" k- \1 ~: O) Y) E+ k其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
. p3 f, i  U/ {# i8 c5 S8 i就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
8 H" w- l' U: v1 j& Y8 {! W叼緊老種的話: Y: E0 p; e6 R9 f7 d
就冇謂再走去見工返工la
! A8 y! Z% D  H
/ O, L0 L: t+ m: p6 L是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子4 _, l3 {+ e1 `1 a
內容主要係晚宴分菜
0 v% K, @' F9 p& p6 x9 h0 e' g中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
* t9 k8 P0 U. Y+ j* a, \西式簡單D放食物就走
  h3 g( `9 G  O1 B* a如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做: w: W5 s9 [! A7 O* |& ?  d. x% s
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
. Z& g5 y- U8 \) uCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )# }! |/ q* i, _2 ?0 M# [
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知
4 I( M$ l7 [: t( ^7 L( S! z另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   % C4 Q4 O# o$ ^: p/ m  {
炒散以前有長做過一陣子
/ V& u+ E. o9 k0 q) g- K內容主要係晚宴分菜! d  c$ q$ w6 I4 X' d% N
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D # D9 M9 ?) y! P9 X
西式簡單D放食物就走
+ a+ F6 u5 N% G. W1 f4 t( w如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做5 ?  f( L- f' J1 T
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
/ m" Q. ~$ W% ^; yCD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦- @8 G& g- X$ W" C
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x: D3 U) D7 Q, K
另外好處...包飯包宵夜囉~~
  J# ?& m* S: G4 _8 f: I0 y( f
. n& f  }+ M3 O1 E) r1 R工作似乎不困難: K# `0 a+ n) s8 t
但真係可以CD 去做?
: r  l8 w' G( ~5 x, g要交身份證俾蛇頭" v  |1 I# Z- c' _* o$ C3 e: h/ @
咁佢咪知道係CD lor
/ ^' W. j) W/ J8 Q/ K; `; [8 |' R9 N
老實說1 ~  ]/ Q7 q0 O( H  ^" M  N% K
如果可以CD 去做又唔拘呀
" a3 {2 m0 ]" t9 I" S仲要炒散
2 N  r3 a5 @; I唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   ! {7 {/ y5 @4 d. I
/ X0 y& H: ]- d  w6 x" w7 T/ l

& D; n' K9 x* J, V- ~+ m是不是在說粗口?
0 B) Z5 h: S0 f1 r, ]
叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???
1 x6 [9 g. B+ c% M0 V粗口同粗俗係兩味野來
% D' t9 }% H! G鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
1 @) Q" G  {+ @5 _7 X! D7 d$ L6 @/ X$ }8 n9 [

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   4 B" m6 e8 o4 m
炒散以前有長做過一陣子2 d3 M6 _1 ~( y
內容主要係晚宴分菜
  O0 U; X. z/ k中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
3 n' @6 G) q( Y% [% b5 Y西式簡單D放食物就走
+ \9 X8 G$ n4 m+ z5 H如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做  f! O6 K4 h; D# Q# g$ v
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet8 e" [& q  u; ]! U8 O) d/ R
CD去做好處係... 堅 ...
  d2 `$ l9 i  F你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
, A% t) K9 I* h" k+ `& ]! ]定係本身係女cd男
. a; B' a" v- |" X% g$ v6 ~8 w1 e如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   1 e6 V8 i. D9 c4 A

+ k6 r# K0 {; j8 G5 w叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???6 [' c8 U( ?1 J6 b4 i
粗口同粗俗係兩味野來
- y5 S7 d4 e' ^鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
  a  i+ L- l8 g3 d* a) S
$ V' F. ~" t+ Z% l+ S; ]2 [0 y; G2 A母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」
. M7 k4 E" g& i7 Q/ [: N* d母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
: v$ E8 V0 [' @% V我寫的多是語體文而不是國語。) B, L+ E! z. H5 n3 w
語體文跟國語是兩回事。* a9 K- F8 r! S0 E- O& ~1 e9 y
請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   $ a/ j; E* H" B' |

5 c$ H7 b7 z3 v  C* B你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
+ @- M+ q) `% H$ r2 i/ s9 N% E定係本身係女cd男: ]) {: m* m+ |- l2 i- \
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
" d( T1 K% l7 z# P. T
$ ^& ~4 }9 {5 Q6 O: {6 E, B: g0 P' U" d1 l9 Z
係啦
+ V' C7 m$ U! Q6 x& D好想知邊間
! g  q: z$ D; M+ |* W  h可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
. ?0 I0 ~5 r2 `6 u& w, A, L不過蛇頭沒問題嗎?