嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪、短裙的工作

穿絲襪、短裙的工作

以下是穿絲襪、短裙的工作。# v3 I) }: F1 C$ A0 Z+ o2 O
我很想去見工,但沒做過這個行業不知道是否做得來。
9 M( l6 n* U2 X% C' |
大家又想不想去見工呢?/ ~0 J: ]3 ?, s5 n( R. i) U

7 Q' X. U5 a8 h. [[ 本帖最後由 adam5354 於 2017-10-12 22:23 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
just the pencil skirt.  may not that short.

吾洗有做過架
! S" Y) c8 A8 B( a! ~: S5 I小晴都係入面做緊,吾太難
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

引用:
原帖由 tiffany0914 於 2017-10-13 00:32 發表   5 O$ d3 y$ D7 t9 s7 l- O
吾洗有做過架6 R' z2 N$ M9 L  s6 R& K
小晴都係入面做緊,吾太難
, |" F$ _* [- A* i  K! d+ N8 L- c$ X/ e; N  L
1,黑皮鞋,黑西褲 肉色絲襪) b; R* V$ h- B: v

3 i6 m1 d" \; _: d. \% N2,黑絲襪,黑皮鞋  K( w+ Q' p# E. i8 h/ R, O

' t! Z! C( `. J) N3,黑色西褲,西裙  d$ H  J* t- ]* P# T- C
肉色絲襪
3 H! l) P2 c' R) O# I, F黑色空姐皮鞋6 t3 ^; d6 n( U% d
7 R- K+ o: O  p3 j
1-3 你是穿那種服飾上班呢
?6 n; `" Q- k, ?* n4 N
其實工作是做什麼呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

叼緊老種的話
" E1 v$ N5 j- |+ J0 g5 b6 V) n+ n就冇謂再走去見工返工la

回復 1# adam5354 的帖子

唔怕比人發現CD咩?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-13 01:19 發表   
7 ~% O; a& [: o# J3 z, _% }* n* C叼緊老種的話- W# `2 ^/ J* H& _& ]* t% j) g
就冇謂再走去見工返工la
3 `6 N  `1 {9 t
2 Y- y' i" s7 w# M& R
是不是在說粗口?

炒散以前有長做過一陣子
- K$ f0 x; T4 \" n  a( n內容主要係晚宴分菜
  o; X( ~: H. c7 A) Q中式每種菜式分餸一次 ,人工高D 4 B+ T" I# U6 S5 S6 Q# f: j
西式簡單D放食物就走
" y0 h. m& P# h) {如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做( `. H7 ?; G# m  W8 c  e" i% X
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
- ^1 k- X1 h7 Z0 ~CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦 )8 Z( Z* q3 G3 }6 I( g
因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知( U" ^. l: l) `# m& t1 ^( [
另外好處...包飯包宵夜囉~~

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   
& z: b* O  j1 [# f4 [炒散以前有長做過一陣子
! u& O9 p5 T9 [% S; R0 {# q; h5 V內容主要係晚宴分菜; ?, |$ o  d7 G, a; C2 ]
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D
+ C8 u" ?/ t' W- u# S0 W西式簡單D放食物就走! L. u. |' _0 e: {
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做
1 R$ u' R; J4 @) y: D1 _8 F即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet( f, w8 Q) ]; B2 W- i: ?
CD去做好處係... 堅係全日一句話都唔使講 (除非個客死都要聊啦
5 t# [* H& Z2 i* H 因為跟番自己蛇頭, 交身份証比佢佢會知0 C2 H5 J' p' W" b  x
; T: Z; N' s/ T9 _; x; \0 ~9 |另外好處...包飯包宵夜囉~~
1 M% O: o# G0 V3 S$ X$ |! v

3 y* H3 G0 T9 F' e7 h: U工作似乎不困難
9 R$ F( }; g# b; Y但真係可以CD 去做?4 Q7 {8 h9 }+ ~$ C1 P% \  _
要交身份證俾蛇頭# t5 j9 \/ X1 C/ J
咁佢咪知道係CD lor' G7 q! V, ?1 p% l$ o

) c: B2 Q( X/ Q. z老實說
" y$ c" r1 \% n如果可以CD 去做又唔拘呀
+ s8 o! X& m: `6 c9 T9 C8 T仲要炒散
' k6 D% n, x5 d; G' c& @& R唔影響原有工作

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-14 04:03 發表   
. D7 m0 {- N0 @, ]
$ i& l1 e% k. J1 J
$ [4 T$ ^, p3 v7 @% A; H是不是在說粗口?
% I3 M& j4 U; P- D叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???8 y/ u' @0 x, O/ C
粗口同粗俗係兩味野來+ J* y4 `* ?, @1 t$ L! V
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
  \" K8 g( o" U# A4 [4 c7 Y0 O% N+ _

引用:
原帖由 Joesphine 於 2017-10-14 05:03 發表   5 H9 G% b6 \6 s  z" m
炒散以前有長做過一陣子
/ g/ ^! f$ u/ d/ H7 v7 j內容主要係晚宴分菜# {: p2 r' L; g2 W2 c: j. C
中式每種菜式分餸一次 ,人工高D / x! q8 l% Z) ^6 k& {& g# H2 e" V
西式簡單D放食物就走. p: a( v( W+ v: S3 i
如果新人多數倒下汽水,或者只比短鐘你做4 n- P+ i0 p4 E; o- h) O( }
即係下午茶會短聚,或者番凌晨,早餐buffet
7 i6 ~0 l% f6 C7 y" j. DCD去做好處係... 堅 ...
- f# z* P7 g: i. I; d$ M你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
1 a& k2 p" {3 t* M6 t, Z8 W定係本身係女cd男
$ X* d. w! M; C) E/ i4 C, X+ M如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:02 發表   
# k1 B4 Y" V" B
/ O+ G% E. z: q4 p$ b- r5 p3 x# d叼煙,叼花買水,拎雀,拎化,拎手小菜知唔知點解???4 b: r  Z- S+ o% }0 N
粗口同粗俗係兩味野來, o0 ]4 P. r. N( U0 p4 A
鐘意學強國語而放棄自己母語的話就算
- X, N9 X0 D" C% N1 `6 f' o. o- L* ^7 w
母語跟粗俗是兩回事。請解釋「叼緊老種的話...就冇謂再走去見工返工la」( |: j8 x/ U  [: c$ k' N% g; z7 y2 n
母語是廣東話是粤語,香港中文課本是用語體文用的語言是用粤音。
4 M! L; |3 R, c我寫的多是語體文而不是國語。; f2 T3 l) `3 d' B* c5 x7 x
語體文跟國語是兩回事。
# ]3 ]% r' `# B* I請不要在我的帖子說什麼強國和跟政治有關的說話。

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-10-17 21:06 發表   + `  u2 }& `4 K' E0 o
) A" ?, E, Z& Q# o+ o* q
你做邊度呀???可以帶完假髮跟著比完蛇頭身份證睇可以直接出菜???
* \* \: X- s0 t6 J# k定係本身係女cd男) f$ P) F' [- m  F) X; @5 N
如果係咁剪埋果頭,整到男人樣咁一樣可以serve客
* q8 ^% T! b( M  v; i# h$ y

! Y; w4 X' c1 |' w8 i2 S
# A9 i+ L+ O2 [# y  E  V5 ~係啦
4 T7 F7 B9 R" o9 q0 W0 J好想知邊間
( T: y8 e6 v8 {* L可以閒時客串幾更

姐姐试过CD 时工作?

cd工作好像很爽...
2 b; {7 ~' s7 b不過蛇頭沒問題嗎?