嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
( L" f( G8 Q% A7 Q+ g2 k因為小弟對此沒太多研究。
- Z2 m$ m  Q1 [5 X2 K如果識人介紹的更好,謝大大們。
% a/ t, w+ @% M: E3 W% \(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)5 g% Z4 R0 b. _6 T1 t1 t" z! l

) a! N( Y& D& u! V, m[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
: V/ T1 K- D. o7 i有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 % K  p! m' z# `& Y! x; |
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
/ Y. p& [4 h# G有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
: |" c, I) _" M6 O1 y- Z女性的
& b1 f" j3 }5 C+ h小弟18
% k, y1 K# {# g& \: c2 y: S有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出, ]; x" h$ ]5 I
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
& E. X- R5 [+ Z4 O0 Z) p比人試過既即係你會買??
' ^9 a2 g8 @8 v; |/ ^+ N/ N

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   
' m$ y9 M5 M1 u: u' _  E女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
- _6 I/ A1 L& R8 v; e6 P. N1 G) t3 c; J" c6 Z& L0 B
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
# e& h" q  T8 [4 p5 b( k  p, b, j( ]  N* W2 Z/ K. A; B3 ^, D

( R0 }4 f5 K3 T* j個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平$ o# c3 j# }3 U. A* _$ Q4 V
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   / V. R3 O; N! X  |9 P/ l! t2 s; W
請問有沒有大大可介紹小弟呢?/ B: u! I. N& N0 q6 t6 z+ \5 ~
因為小弟對此沒太多研究。! ~5 s' F/ I; }1 m) J: i- W
如果識人介紹的更好,謝大大們。
& e6 Q' {) E) F$ H- e; _2 F; A/ L(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
* d3 a1 _/ x9 R7 B+ l' ^

/ Y& s0 m8 G) x' O4 U3 m可能沒有

我記得旺角好似有間* l( W# T% T! d

0 f4 p' [# c  n! ~只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
* A' j  G* k7 l6 k8 S" l我記得旺角好似有間7 }! }) C- g" E4 X9 L, h9 D
3 l; h: D1 F8 m6 U, A
只比男入去買
1 t. C: r- }8 ?, V/ Y1 _! ]9 |
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   3 F$ D/ x& }1 \/ q" z5 b
我記得旺角好似有間
  e/ j' b, x. |& u* D7 ]% t3 L: o& A0 \2 d) f0 N0 a
只比男入去買
' ^2 m3 s# F  ~  g. p
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。