嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
9 {" l0 m  e, Y& ^* h" H0 ~因為小弟對此沒太多研究。' J, g$ u) k% d6 n& n+ D2 ^. u
如果識人介紹的更好,謝大大們。
* s; [$ ?' \2 C% M(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =), A  A$ H( \6 K, l- K8 j9 H

2 P2 P! X0 L" _[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
0 o7 M/ X: b- L2 g有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表   d0 @* Y5 m1 F6 |5 ?2 U
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
3 W# ]9 x5 V: X& N5 l! }有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
% U$ _9 e( U+ _+ V  H1 i
女性的
! W3 z' ]; |% X, A7 B' s) b小弟182 R7 I+ o% N) a1 T; d; S1 b  A9 Y* i
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出5 \2 G: W7 G9 j* d
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦" O0 Z4 S. ^* K  A& @7 T
比人試過既即係你會買??5 Y% {- O+ S! C* S; \; ~

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   
; }0 [4 v1 \, |6 o5 }女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
* P0 c$ t# Y7 D* N8 l- D
! M" P7 _  P1 o/ \+ Q! z+ I
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
+ N7 o: Q5 k- J" g! B8 B& E" ]; ^5 q. n! p, r+ J! @9 Z, _
3 d! v, d9 B) [
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平, p$ K" [3 x2 F$ C
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
8 q/ s; c, y- q& o0 h請問有沒有大大可介紹小弟呢?$ v& g2 q2 Q* n, l
因為小弟對此沒太多研究。* r* X- Z! f; k, d
如果識人介紹的更好,謝大大們。: [: S. }3 V( B9 p' ^* }1 ?
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
( T  b' C; R# r' [' @! @& c" j& B
! I: O! m! Z: y4 `& O可能沒有

我記得旺角好似有間
6 r" ?/ M  T$ g0 T* P
5 H; T7 K0 U6 J) d- N3 Q$ d只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
. V2 d) q  j& M) x我記得旺角好似有間
; b2 i9 ~7 L  {2 k
4 `( P% Y8 l' l1 w只比男入去買
( E  B4 F% N6 s2 I
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   ) g" C; T7 h& W$ {2 P
我記得旺角好似有間! I& \2 P' ?% f! ?& }( @
$ y1 f4 d, Y# A. x! }9 z9 o, M5 j
只比男入去買
/ Q$ ^3 S/ |( {) s/ o  m執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。