嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?& y0 v7 _9 [6 d: @
因為小弟對此沒太多研究。. m% w3 ]4 L3 o, [4 S# q. i
如果識人介紹的更好,謝大大們。
2 k+ H9 t) u9 `! P8 E. N( u(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
1 b' j" d& `" C. {4 @3 L/ P( p& P- x! b4 i8 v) X
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
6 e2 U; J! i9 l; R6 }) p' c有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 - {0 k/ `3 @" g' ^. s
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
7 o. l3 f+ q& z  R3 k$ O0 R有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
& r5 i7 k4 m5 i% e2 N) b& Q: F女性的( l: B7 I6 y6 y3 b. q/ w: c
小弟18
% I0 P# q- _# ]; b, S/ g+ C! f有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出" a- x/ F; M- ?( l/ o5 v! n
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
* _# U' T2 P9 i比人試過既即係你會買??
4 ]8 w) \8 `( t0 R) p

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   + w9 P; G3 ]" ~, L8 G( V) r
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
% @" z5 |7 |: f" L9 r2 I% J, m" H: a" j6 w
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表     g- n1 u# Z4 |& Z7 F7 t

0 z, N5 }" h' ^: h. n+ B. w3 y. ]1 N9 F
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平4 W& d" {2 T! _5 c7 L
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   ! p- w7 E3 v. @" e: Y
請問有沒有大大可介紹小弟呢?
7 n* k) L, O8 s4 P5 ]0 L因為小弟對此沒太多研究。% J) A  O" ?. `0 c: F# _8 z! ]
如果識人介紹的更好,謝大大們。# R& x! r/ E& ?/ Y" \" ]
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
9 o" p" _) ^. L, C& \, p1 X4 y9 c$ ~5 Y3 b0 o! m- W, {; L+ _" r0 v
可能沒有

我記得旺角好似有間
# g0 T# c' F5 q& J8 \1 `! h) N0 p8 i6 J$ B8 E7 s, K$ O
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
% z' u; F- ]$ {* T# x7 L我記得旺角好似有間- W, w7 b7 v6 [3 [8 o
& ?) O. o- U! z. _8 F( z7 c  J% g0 R
只比男入去買
& T7 ^7 g% i4 [- a6 W! l
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   % g/ Y- q+ k5 X) f2 g; g
我記得旺角好似有間
+ Y% {- `8 t9 z3 @4 w! H! x' \' w- w0 u. N) _/ P
只比男入去買
0 u/ Y" L( A- Y2 |. n: f
執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。