嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
6 S, o, N1 u- N9 G因為小弟對此沒太多研究。/ j4 J3 v+ d3 p6 r' I8 t
如果識人介紹的更好,謝大大們。) c: [8 A7 z& ~4 @! `' u
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
$ J& e: s1 [3 E4 r9 c4 c& J; R: w6 w/ o
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =% e5 Q' D; n2 [+ i- g
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表
# ^! g: Q6 U  P9 O你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =
2 H: f3 E' ?( O5 l! M! g* a有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
4 y7 V# G3 m1 {3 T7 |' U
女性的
. Z0 P6 K7 W% J小弟18: D) O, b- R% N$ ^  k2 D; s- y
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出
9 q3 z7 q) O# ?你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
& N# b+ E1 \  ?- ~( P; M比人試過既即係你會買??
( V6 {9 V' |+ {

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   ' F' m6 u1 E3 F" }; \  q' d
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
. g. G, \# s1 A0 w* U$ V9 `8 W

/ w: M  e* G* c- b$ ^) T/ X個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
! _# G  W2 g3 Y* n/ D8 s
* c9 }! z% Z3 a6 m6 E, c7 u
* H! d7 g2 T$ l' T4 Y, }- `. ?個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平
1 q( u9 B/ h, u0 a係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   ; n" J: `( H# ]9 Y2 q+ q- W
請問有沒有大大可介紹小弟呢?
( }/ L5 ~6 c. I# F4 l因為小弟對此沒太多研究。
( b* L1 t0 n9 w: O1 _1 i如果識人介紹的更好,謝大大們。- [, \( a$ E- Q2 A
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
+ f& n. H/ ?: X& _- H( K7 Q+ e5 D; z* o
可能沒有

我記得旺角好似有間
/ m9 [4 o  ^: V; y, |* P+ o' i: O1 `/ k: F. T3 a( C
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
  \2 r2 T) F; r: H& q我記得旺角好似有間8 C' b* I6 `$ a9 M

' ~+ P# o" f7 V+ w! Z只比男入去買
5 `' M& d/ R* O- @
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   / V' A* m8 Y$ O# ?/ }6 k. T1 h  E: _
我記得旺角好似有間
) u$ Z. X4 N* Z4 u4 I
; j6 P4 K3 M9 J% ]9 d6 M5 j/ l只比男入去買
5 Z9 u7 V1 o" Z; e7 j4 L2 {執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。