嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?9 A9 k: U" c" X! D8 P1 o$ e+ b% `
因為小弟對此沒太多研究。
1 h4 l- [" v9 G如果識人介紹的更好,謝大大們。
% Y. {6 Y7 B- G8 h8 U: X5 s(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
, _+ m/ i1 [6 k) R) G' \* t) ^5 f! F/ b: _  X& B' d7 A5 i1 @7 |
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入

men's mart

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =0 `% I# N/ D1 }. w4 m  J  M
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 * B' I+ O# h3 E4 L' _9 d' U: [; `
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =" b( m2 g$ T# Q& w, B
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
& `; Y6 h- A5 z% n. }% m- S
女性的
2 f3 |+ b: w' ~小弟18& |& T7 b0 G+ G; Z& J7 Q9 O: Y
有的話pm通知或在此講可以嗎?

18歲都成人啦= =咁都問得出9 a( N4 a7 z1 f4 k2 f7 i& a
你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦
; k/ L* ~, u$ V# Z0 K* D5 y( p2 y" u比人試過既即係你會買??
: @8 m7 K  N) f6 U, o# p

我想香港就沒有,多謝

有D係專比男同性戀既內衣店既

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架

99.9%冇

i feel no....

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   % Y; Y9 M6 Y* B2 v8 h; ^$ u
女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
6 ?4 S- ]$ Q# C$ G% x% E# y3 K* X( b0 ^% V7 h% r/ h6 J9 m
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   
& m: O! Z/ R4 u" R* d
$ c1 [8 H' v- `$ M/ l! \; S" Q3 o. [1 L2 D5 n/ R  h8 u
個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平6 z! I, i' x6 n- d; Z  m
係好貴
YV3S1E117XC050141

有嗎有嗎  我去找找看

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
# c7 @' G* w0 q7 J請問有沒有大大可介紹小弟呢?+ @) S+ i* k) _% H" ^
因為小弟對此沒太多研究。
$ Y1 ?* x2 J8 [) @, F. E6 o如果識人介紹的更好,謝大大們。. S  D4 N0 l! h5 N# t+ s0 b
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
$ R! x( ]4 b1 g) c! k' y8 F

) E0 I" }. f( N) x+ r+ D可能沒有

我記得旺角好似有間5 G0 K1 w6 x5 r$ {) p8 H
/ T' [4 S% H" p. G  A# s
只比男入去買

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   " L4 O8 Z  H+ ~% o* b
我記得旺角好似有間& t2 t+ g# T) ?  x3 H% x$ |

& B. Y# `% l; }只比男入去買
8 Z9 U& \% S! _: D" q6 X/ I
觀塘分店好似無乜生意結束左…

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   
  U5 \! D" _' _- S3 X* }我記得旺角好似有間. w7 n$ W, n  l; h
* M, h& x9 g* t/ |7 _$ ~
只比男入去買
( t+ s. t3 ]2 X0 h% i+ D執左n年,無左好耐

上網買。。。。。。。。。