嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

穿女裝內衣褲遇到既問題

唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。/ z4 n9 S' @8 P0 k( q# A/ ]
內褲  D' K" ?5 R5 J+ |
1)最常遇到不合size,太細
% J" L' [0 v! B1 {2)褲襠位太窄,會跌蛋$ q4 R3 M+ T: \# {
3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛& e- P5 x/ V: r& M, N, o
4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內褲無異味,但女底會有,奇怪。4 P) h+ B8 ]7 x& E) T: m" A+ t, _
) a$ N, K3 ?7 ]/ T, A$ `4 a( j- z
胸圍
/ t( G5 \1 S6 B9 H1 M1)太窄,下胸不合
) B/ z" s/ L2 b! w" D* S& r; T7 i# K5 {& N+ m8 I
大家交流一下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
全部都不會
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

小妹喜歡包緊下面的感覺

主要唔慣低腰
- L: X+ X9 y) J/ ^3 n- W0 n( z4 Y#4 未試過
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 05:12 PM 發表   
( l1 h( N* L# N( h4 c3 ?# _6 A全部都不會
6 s1 Y% w5 N6 Q+ \5 X" a唔係個個都可以似你咁樣去fitting試架嘛

引用:
原帖由 joey221 於 2017-10-26 05:14 PM 發表   & S) G  i$ I. f, p( U/ F0 T
小妹喜歡包緊下面的感覺
8 G( `% ~: @; J我都鍾意,不過有時買到D細到著唔到或者唔夠彈性,都會勒住唔舒服

引用:
原帖由 user9527 於 2017-10-26 05:35 PM 發表   
6 M8 p8 C# D& l+ {3 T5 q主要唔慣低腰
1 R# @# S5 b: L1 G2 I#4 未試過
2 A7 \2 A+ m1 X/ Q1 U+ [+ T我都係最近先發現呢個問題

回復 1# silkypanties 的帖子

我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:06 發表     V9 {* Q6 e" C, w" I' I7 H' l9 x% o
我都無遇到喔,味道既問題,係咪無洗乾淨吖?
- D4 `! p- m2 _9 K) D( }

5 Y; }# [/ p( n/ w, h6 r+ j漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

現在已經可以目視知道底底合不合身,
6 s: j( H) G" N/ }, P' p不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A

回復 9# adam5354 的帖子

我著既時候,我尿完會用紙巾抹先。0 [; z3 V! b' k) C: H. ?- j' Y

2 P# n$ l  X7 \$ N* R  M6 z( A5 T不過的確有時汗味比較重,所以唔可以完全避免
做自己,唔聽教。

回復 9# adam5354 的帖子

我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2017-10-26 19:58 發表     f8 `' Z0 o! v. A: N& Q4 f
我後尾如果出街就帶M巾咯,舒服D
( u3 U, E1 _3 L$ I  U* Z3 B1 R
8 o/ [0 c3 A  O- B3 E  D3 m問下女生喜不喜歡帶M巾丫!舒服? 6 a9 s6 Z& Y' s( s3 f
漏尿每個女人都會有至在多與少 2 U: b- t4 y) C  k2 r
小便後抹不淨每個女人一定有淨餘尿抹不到

4:沒有

回復 13# adam5354 的帖子

如果著住底底唔舒服,我就帶M巾好無
做自己,唔聽教。

女裝碼跟男裝碼是不同的- t( |1 o; x0 s8 f% C6 O7 T! s8 d
所以通常都會買大一個碼

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:34 發表   
/ H& e7 T% k  X: X. r# o7 w女裝碼跟男裝碼是不同的: }, Q2 O3 ]# n6 i  v7 s8 i6 ^! q
所以通常都會買大一個碼
' y0 `, N1 R! a
+ }/ s- X$ N# X% B9 Y/ a) [& A9 I. f鞋要買大一個碼嗎

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 20:37 發表   7 Z) s2 ]- }7 F' V$ z: V# f( y# K9 B6 U
) J! K/ E5 \: Y6 \5 q% R
# u9 v0 P( i5 u' j9 T
鞋要買大一個碼嗎
3 h: V) Z- q; A: K5 P% C5 D3 z: k

' t: k5 w9 J# D買鞋不會

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-10-26 20:42 發表   
% l" b; k9 u0 j2 k9 r* @- P' u* H3 ]9 ?, e$ G+ v# y
. v5 C' |) X! }" z# ?$ k
買鞋不會
' I( q% ?' J$ v* b( ?& B  s' F

/ D% _! z% v3 X# _1 t4 S8 w妳著幾號鞋子

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-10-26 07:37 PM 發表   
; w( |8 C$ ^6 `2 X
: X- N# b6 [" Y: t, {/ k  q/ \# p# E+ p8 w
漏尿,小便後抹不淨,出汗都會發臭的
4 i- M* D* j& J/ x; X3 c( I似乎汗味機會都好高,因為我都習慣小便後抹乾,大大後用濕紙巾抹