嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女裝內衣褲遇到既問題

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-10-26 16:55 發表   
( `5 E: j: H! a+ F% e唔知各位有無同我一樣著女裝內衣褲時遇到既問題呢?可以一齊討論一下。
" E2 ^  m4 v& m5 J  I4 o1 P! B% H內褲1 G+ P9 ?5 q' m. m1 }) D; F, J
1)最常遇到不合size,太細
$ H$ J" A& f. ]6 x# O" r2)褲襠位太窄,會跌蛋
2 ~, v4 R. [* m: x$ C) k3)前幅全透或Lace,磨到敏感既頭頭會痛
7 c2 T3 R2 N4 x( W: ^* y4)會發出異味,真係好奇怪穿男裝醜醜內 ...
$ D  T6 t8 I  S, `) v
4 y# I6 c/ c  ?- ?0 ]: R
全部都會遇到。: i) P, I# o% i' f' v' y% r+ Y
1) 買大至少一個碼
2 g7 d' \; F, k! Z& K( D' y2) 選褲襠前幅位較大及彈性大一點的3 O% b; J9 k5 x7 O8 V! c# l
3) 尢其是網眼,穿一陣已經痛。
; t" J) k: i# e4) 由於會興奮而流出潤滑液,俾條褲焗住會有味,我穿男裝T-Back都會。+ L2 s- L2 r2 m; F7 J0 W! \
% U/ {3 |" u. k: H
3 O6 H4 f# ~$ {% p  l9 E: n

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 zakugotch 於 2017-10-26 19:51 發表   & \& e3 A- X1 ]/ L4 v
現在已經可以目視知道底底合不合身,
  a2 ~2 O2 E2 P8 ]8 ^7 A5 b2 I8 x不過有時T-BACK都會跌蛋4 X# O3 J% J, K/ ^: R: X. c4 A
/ P) p# ^  s- i" X" Z
, ]# Z, S: T+ R) o; o# s
丁好少吾跌禾

我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著,最重要係女裝底褲一定舒服過男裝囉

睇下乜款式啦!
: x' m- I  `: g+ B跌個蛋蛋都正常。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 發表   & b7 C9 E/ _' M+ X
我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
7 K. a* y3 @9 _
我都係著6ixty8ight底底多 有啲款真係好舒服。
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 15:32 發表   ) \# q' [5 [; s
睇下乜款式啦! ( z0 S. A# S7 @. w* V3 h
跌個蛋蛋都正常。
) V+ [1 C: _6 P; e  j

' h1 z$ n) T, z0 _4 ]就是鍾意,蛋蛋被底底介,摩擦的感覺

3我係透/lace有時會張唔開著得好緊
, ?3 F- ^1 G' s( b
1 M# }$ f' ^, e* \2 p! ?bra就少下圍唔岩, 但買完match 唔到nubra個 size睇落個形唔靚就多 :( 個人冇立體感

下胸不合 << always not fit

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-27 01:21 AM 發表   
4 q9 `  b6 }1 |' H" s* b' a我通常會買前幅係彈性滑身質地,男仔著女裝底底未必size大就啱,最緊要係睇款,我著開6ixty8ight底底,有d款就會走蛋,有d就包唔曬個jj頭,但係有d就包得好舒服,款又著得靚,買得多就知邊d款男仔啱著, ...
! b; k/ Y' `$ s2 [$ I都係,我一路都喜歡買前幅滑身有彈性既款,著上身好舒服。
: |! z  m, u! T, l8 |+ P現在會多一個選擇,就係前幅有Lace或綉花花紋,內有襯裡都會買,只要唔係JJ直接接觸Lace就得。
+ @8 A0 g+ o+ v1 D) Y% d2 B# J9 C最近就係迷上前幅多花多Lace款

引用:
原帖由 yoyochan 於 2017-10-27 03:32 PM 發表   
$ f3 F9 c$ F; `+ n. @3 D睇下乜款式啦! % r& u1 n/ t& m. \
跌個蛋蛋都正常。
2 ]$ ]) c: A* I/ v* E: U跌蛋就變得唔舒服

引用:
原帖由 wantbra 於 2017-10-28 08:34 AM 發表   / E- G- u1 h; D8 s/ D  a
下胸不合  
( Z+ m/ E5 o$ Z* V$ O
係啦,有D款真係同平時size有分別,明明同牌子都可能唔同

回答你前,可以先問你穿那牌子?

回復 1# silkypanties 的帖子

前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包
+ z+ l/ f  _0 s8 j; t+ e6 y- l9 R) a/ P/ w) H9 {
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 kathw1984 於 2017-10-30 09:30 PM 發表   
, r1 ^; r. c4 h1 y. }! n7 u回答你前,可以先問你穿那牌子?
! Z, _( _* G& \  L' L
我有穿 RM, Triumph, Wacoal ,Aimerfeel$ H2 `/ t( j3 \+ \9 P
當然有D唔係我架啦( g1 ?# j, J, Q
你著開咩牌子?

引用:
原帖由 garter 於 2017-10-31 09:18 AM 發表   
6 z# I- M5 L0 {& F  z* h0 r4 i9 z  V" n前檔位要選有彈性物料放肉棒,若果彈性足夠,肉棒同蛋蛋都可包住,唔會走棒或漏蛋,就算Tback 都可以全包7 l3 q, t( D, z4 m6 b: ?/ @0 k* t
; l. v7 j! I" J# M9 r
lace或 satin 款會好難穿,因為冇彈性同設計貼身,蛋蛋通常會從下檔跑出來
  X% z% E5 a6 L8 @" {+ i5 N有D Lace 都有少少彈性, 但 Satin 就真係無

回復 34# silkypanties 的帖子

除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服

引用:
原帖由 中國人 於 2017-10-31 01:24 PM 發表   : K8 u  u. l& x+ e+ R8 v6 a
除左6ixty8ight,  RM我都有著都包得好好,質地又舒服
4 n/ ^2 K. u; A1 S* H& g+ y$ n
RM 又夠彈性又夠滑

引用:
原帖由 silkypanties 於 2017-11-2 14:00 發表   6 H* z* a5 t0 m1 b& t& u9 c5 o
. u: H6 x7 I* L2 g" f
RM 又夠彈性又夠滑
- ~" L- K/ e/ `6 j+ R
& l4 A" F% o: c  B) J
之前吾知。  J/ E. v$ ?* d4 O
一試就知RM好。

我都有ND問題

引用:
原帖由 Ivankam 於 2017-11-2 06:25 PM 發表   
- x8 i* r. c' {% F* U我都有ND問題
! S+ C: f% r; v1 F6 p, J' E( W
ND 係咩?