嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐妹想搭單買依幾款既TUTUANNA 可愛BRABRA @V@

有冇姐妹想搭單買依幾款既TUTUANNA 可愛BRABRA @V@

真係好少女FEEL, 成個人YOUNG番曬
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 愛.o 於 2017-11-8 20:36 發表   4 b+ i4 L8 v) v
真係好少女FEEL, 成個人YOUNG番曬
Bra會在香港專門店試身後才買8 K  o6 u5 c# f5 I/ p% D5 Z
地址:尖沙咀TheOne L3-321
$ F6 m2 `# c; ]& k/ p& L9 M) e7 F& G7 A3 K
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-11-8 20:53 發表   
+ U6 s( @# W& S7 I8 B; oBra會在香港專門店試身後才買
0 P, U5 v) W7 N) Q4 M4 I) B
怕吾岩SIZE? 定怕款吾岩??

引用:
原帖由 愛.o 於 2017-11-8 21:00 發表   $ L. ]4 X  z2 Z5 W3 z- E

! u7 U+ q) b6 c7 m- z- T6 P2 M怕吾岩SIZE? 定怕款吾岩??
% [8 T7 C" z  Z9 b$ l# T3 N% o
有冇去專門店睇過揀過試過先? 0 t5 T/ l; l+ {8 o% X) ?
試了合身才買喔~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-11-8 21:03 發表   + b# K* ?  x& P9 z; g# _' ?

% o: g. ^# c' @, G- y! F5 }有冇去專門店睇過揀過試過先?
0 K) o5 Y1 _6 y2 i; W試了合身才買喔~
6 p3 L  N9 X: G8 P
之前買過~/ S! a1 M# x8 i1 R. Y0 }, B2 D
所以吾怕岩出身HEHE
- R: j# h) Y' @& f$ V* i" ~+ K
1 P  K2 Z7 q! {* U  K* W+ ?[ 本帖最後由 愛.o 於 2017-11-8 21:36 編輯 ]

引用:
原帖由 愛.o 於 2017-11-8 21:10 發表   3 _; ]+ r: J2 D' Z, V+ x
( k; c/ n& w0 e2 v% n
之前買過~
+ G" y. s2 k$ _) e: ^所以吾怕吾出身HEHE
% p4 Q& T7 N9 c6 z5 O所以吾怕吾出身???唔明??? ; F0 u0 t1 L* o- N
在店內看了喜歡的款式就問售貨員有沒有那個尺碼就拿著去試身室試試尺碼合適才買喔~

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-11-8 21:17 發表   
% E% |$ q* u/ c. G* e; C; R
  }5 m; R' y; M+ E所以吾怕吾出身???唔明??? 8 W- R5 t2 ?8 v* A8 @' v
在店內看了喜歡的款式就問售貨員有沒有那個尺碼就拿著去試身室試試尺碼合適才買喔~
& O8 R* x) Q$ B+ p8 Y, i" L
更正 吾怕吾岩

引用:
原帖由 愛.o 於 2017-11-8 21:37 發表   5 ?- o3 H, l: O" B, \  |; t

4 r, z7 [2 P- e, R, d更正 吾怕吾岩
! v5 O! W6 a$ R) J1 {BraBra試過身才買 ( g) W8 l6 E% \" P
因為不同品牌尺碼都有不同

有興趣呀? pm 再傾

引用:
原帖由 adam5354 於 2017-11-8 20:53 發表   
$ m" q  n. x5 u0 TBra會在香港專門店試身後才買
) y* t0 e1 @7 y: P; p9 O地址:尖沙咀TheOne L3-321
7 p+ X6 C4 B1 H9 h7 b7 t2 L- i  A6 @7 e( v: H6 j, B/ T7 a6 b7 `
可以女生去試,真好。

有蝴蝶結好卡娃兒呀

BRA好靚,你有得試真好!

引用:
原帖由 applebaby 於 2017-11-9 10:15 發表   
* u+ Z( ^, q" I$ p$ b6 KBRA好靚,你有得試真好!
: @7 R1 I" q# c
冇得試% u* W, m4 ?& l8 g' ~& I- r! k: n
但之前買過/ d4 j4 g6 J! i4 l% p% M; g
岩size

回復 1# 愛.o 的帖子

幾好體喔,不過唔知上身效果點喔
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過