嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:
, J; {' P3 W* A4 }9 ?0 x5 Z' Y30歲
' G5 T  ?: l' B3 c168cm
! J# w1 ]0 @5 K  I3 e正常身型8 Z; u8 U4 H) N) U% a; E
住喺港島區
  q% ?0 |% N" a
1 f+ l( P, X3 ]5 ^) I+ z; q一直都係同女仔拍拖* ]. l1 ]9 ~5 X: k. d5 \1 ~* f
想試下同cd發展下,睇下係咩感覺2 P1 j  h6 o) O+ ~3 b. D
希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁
5 o5 A  c; O* A- A( M* s2 Y% k我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待
3 r6 |# j* a/ I4 ?$ o" T搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好9 a4 J/ ?0 l+ A5 ^0 c5 _- _
/ j* x5 ~# Z3 |; _' R$ J
有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   0 O" y  K& p0 A# J% e
感情
3 |7 @" F/ c. O
對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
* g6 _  r$ v" ~4 ], c2 a0 |- \其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
' {2 X3 ^' v, C7 R  z# ~; h

" K: }5 q' c! _3 e" p8 A; e+ N/ }試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   
( N/ y) ]$ p6 z& b
. j' K( A- ^  a9 J5 Q; ` ) d; j2 c7 [2 t  |5 _6 X" e
試下先知
0 f/ k8 R' g3 s& k% l0 E! {
個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   
0 I% x6 c$ l; j2 f! C5 @. S- r1 |2 P0 E4 k) B9 j
個人選擇了台灣的…
) k/ i# }$ U% q: O/ ^台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   
: S7 ]0 O" _" [% l今日非常悶
% h% Y/ ?( G( L9 n) k
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   
0 g, T8 v! }" J& @) J4 r& Z/ R- p& ^  s' e/ u
找個姊妹聊天囉…
. V7 p7 ~' Z+ H! W) j( C無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   ) v% [! G9 W" o3 C7 Y# j  R

7 f0 o; |" @9 _9 u' E. |無人理我
: W' ~7 g% N5 A" m6 G
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   $ i/ ]8 v; k! r, S

6 d2 k4 h, \/ j( a# P$ m自己主動點加姊妹們好友…XD
: Z0 T4 ^. l# ^! c
其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   
& B! \* Y4 N. o: X  ^3 C3 G9 Z
. G1 Y0 |* Y& H! x其實點先識到台灣姊妹
: K: s2 T& F6 j' b, s+ K3 @! }Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   
) n0 Y( t3 k% a1 l3 M. G3 N7 O8 y, a, N! }: W7 t& S+ d/ I
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
; P1 P% s( k3 x3 \
謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   / P& D% F- a3 g# _
仲有無靚cd
- }1 R! W6 s. J$ I
還是找不到?