嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:
, ~- O, v& B, s30歲/ M) [: ?* u% x( u+ j# ?
168cm
8 e4 U' H8 O  S* J- y( }正常身型( L9 q9 S. }. j+ z5 R# R
住喺港島區! Z( T6 Q5 R, E7 V) B
6 O3 I- o1 B; G$ e8 H' G& `* w! v' h" V
一直都係同女仔拍拖
9 Y, J3 ]; p* w& {% Z' }想試下同cd發展下,睇下係咩感覺- w7 V& M6 z$ c' d
希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁
% p& i$ q! u# Y5 B. s我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待- O, @/ V6 E: U! M, O
搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好. t* a) l* W/ i' K

4 @) R; }, j- _% N' E2 y有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   7 ]. X2 j; F0 Y; @( f
感情
' B2 u% i, K* `4 p2 T: Y
對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
3 R  X6 Q) |8 j) D& f5 p* D其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
1 B6 z7 |2 q+ [# R; Z& O% }
; K2 X, j* f6 G9 q, y
試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   
! B6 n0 b6 \( }5 V5 i, G& l
% b) v* ^& j  s: T0 [% V) `' L3 j
2 W2 w* ~; R) s2 v; s9 A; k; d試下先知
6 L8 ~' L: }( |' c3 b! @個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   
5 y/ T- P$ w: r4 t
, \% n& M  o7 E; w  p個人選擇了台灣的…
! Q8 q" ?6 ?* P0 u) g, R  y台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   
% I$ x( ^1 `( V9 o5 \. E今日非常悶
8 \3 `0 n" I- F找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   0 [. }3 ^  w3 C0 e7 k8 E- y+ x

# H- h, r+ b1 F# x找個姊妹聊天囉…
" h5 b0 V  l$ F: Y無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   " d. P4 Z* r2 n* d7 P
- p" a1 N  M# A: L0 ~9 {& W
無人理我
2 J: `2 y2 G8 H& ^# ~
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   ( M' M( I1 Q3 E5 w( i

0 [9 s: f! P/ {+ L8 g) m自己主動點加姊妹們好友…XD
4 W/ M: W% G' ]: k5 ?其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   - l$ ^: z' u1 N$ A; F
$ ]5 X9 T8 \; `2 I
其實點先識到台灣姊妹
; Y6 {. u; |0 h) k2 n+ |Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   4 @2 H+ W7 L" I3 Y" [

. Q+ f  k/ C: j& W; l( i/ CFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
! j' f2 e3 g: B& }3 ~/ r2 s謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   6 i9 E9 B7 m; D. D$ w
仲有無靚cd
9 H7 l3 v7 a8 V; @3 O. _. u% v還是找不到?