嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:5 T& O2 I( k( Q% D0 L3 o
30歲
  u' |( I! R" p168cm
, ]0 X+ Y! d4 O" }: k# k. E, d正常身型
- K" F0 u& ^4 E2 J6 v住喺港島區5 r& B" U* ?( S6 x0 s  Q
3 V$ }: u" F" m% r4 {# f
一直都係同女仔拍拖8 E" J$ f6 O5 w" H
想試下同cd發展下,睇下係咩感覺% K8 ~. H( A3 c* e3 V* I5 `7 j
希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁; [' n+ g* w2 T3 b9 A8 d
我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待
% T) `4 g6 E' A+ {8 F搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好1 h( l8 J# X% r1 T6 D# v

- t5 d0 {# L/ a) i$ c有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   
6 m) V4 ~7 n/ C, a% h感情
* m0 V7 G' }3 N3 B, k對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
) M2 F4 B. z# y! t  |/ G8 q其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
6 ~9 g4 S+ |* Y0 H5 u

1 w, ^/ i% F, X9 p# h試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   5 b- L# F9 `7 q5 o6 t. b
2 S, V$ n! x* b; [7 K0 |+ y; Q% e5 W

8 a* T5 t% Y/ B) X# F試下先知
* I/ Y2 G# S6 C6 e! u% S個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   - g, Z8 l- ?/ }5 y9 s8 n3 u9 W3 {

* L/ x1 r# K1 s, _1 H' v0 b3 p個人選擇了台灣的…
6 [6 R4 \4 |) F. \台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   ( P  ^4 E4 H& k
今日非常悶
' I- N# K! l) s. Z6 A
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表     _7 `. B2 r' o0 T7 ~

- w# r, O7 k' R4 d( w* O. {找個姊妹聊天囉…
: H3 C+ @9 _2 ~* h) _0 j( ~/ \$ b無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   
  B; v7 a  L5 \3 N2 u# c* N1 y4 x. g% ]5 _. g. N9 i
無人理我
& x$ R) @$ ?3 V8 b
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   - B, v% k: x7 n# I6 Z: o9 J

8 C0 u$ G1 y  ^: L自己主動點加姊妹們好友…XD
: R4 m0 u, V3 Z- c5 N
其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   
' {) S. U! f/ U2 J6 s- R- t$ x7 p4 l0 F5 @( ]
其實點先識到台灣姊妹
) b7 r! p  M5 @Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   2 ?/ a- K! t1 T, X0 Y
7 e! K1 G: {% ?3 M- p) m
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
) q7 _) V  Z  G& m% k+ }謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表     D! ?) N% e# J6 R: Q
仲有無靚cd
' Z9 l6 z4 e! o( D4 N還是找不到?