嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:1 V# ?5 z! j7 X. H1 E; a. _' F
30歲
# [# t% `% r* Z$ m$ B. s, m" n168cm- a8 N  @  Y8 W: b' w! A4 y
正常身型1 @! G3 {' }7 k5 F
住喺港島區
, ?& ~9 W( S* p  N+ ^* O
; d9 N0 U+ ?$ M1 j2 y! `一直都係同女仔拍拖+ p: d( o. J2 k" @/ F3 {4 H
想試下同cd發展下,睇下係咩感覺8 S) i+ e2 U2 U
希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁
" O& u6 `6 |) \8 x( x2 j( d我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待3 w% W4 ]% q- o: x: W* a
搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好
1 \) E" i9 X4 o0 M* P* c- ^+ f5 n) d& ?: w; G  y
有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   
7 D/ d' I9 p! i感情
3 `5 X: y) ]  }$ L- j0 Q
對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
8 W$ j) m# a, b3 G其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
% U9 B' @* D" Y5 \4 ~% E, j

5 m' `3 `- ]( ~) G- R& [5 I試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   
! N% S7 G7 t1 T: q: C' C" u4 A/ H) k& ]2 |

; ~9 U4 |# B1 P* F1 G: y試下先知
7 u$ t7 l' ~. P
個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   ) Q. f, y2 n, F* [/ O! p+ U
6 H5 f/ Y8 h7 ]- A' o  `8 I
個人選擇了台灣的…
3 }. B7 L: o4 Z; r5 w8 n2 j6 S台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   ' i# B* ^, R2 a/ q1 I
今日非常悶
+ D* S7 O: ~- A9 k/ o
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   - N, X) g# a, N

. m' d! |: W2 H) _' J  f! T找個姊妹聊天囉…
0 j3 U" }( }5 r" k+ f- {
無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   * t2 K" e) @( h' B7 G/ }3 }

& d" n1 s$ x5 Q無人理我
5 R$ u% r7 D* D# D自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   # d+ \8 k! Q6 U
5 W2 L9 \* F3 [2 e2 \& E; l4 n. N
自己主動點加姊妹們好友…XD
' [' ?6 h' w- n6 E9 H/ m  W) r. `其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   , r1 V+ C) q6 ^/ k* v6 }% R

; s+ d4 n; D7 ^* w7 ?/ x其實點先識到台灣姊妹
% [. F# `7 [' R2 h; t" [7 t2 D
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   
0 ?: I/ h# B5 ?7 Y% A+ f+ B: ^$ u- L
1 U* {5 j! _2 B% b2 o* q! d1 B. @Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
' a+ H5 ?/ p9 i4 u謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   - x3 V; G+ F) x
仲有無靚cd
+ H1 N# n# J4 G9 Z0 @) |0 L% M
還是找不到?