嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

美孚cd

尋晚美孚見到個靚靚cd,唔知唔呢度呢?係可以pm我嗎?很想認識你
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁都俾你見到我 5 R; C4 d0 _1 O; _: K3 K3 ?6 F
我琴晚成晚係美孚上堂喎
: q, ~* R) ]3 J/ B& ?個cd 著咩衫嫁~

黑色短裙, 是你嗎?

咁我地無緣碰面啦XD
! {0 I. Z) E/ V: V6 n7 pBTW, 你點識別出佢係CD丫?

睇到個骨格同個人直覺

https://www.youtube.com/watch?v=7rTq1WaUIJY
3 Z: z. J% z7 \2 P& A0 {# s1 C2 f4 U7 g+ D5 b) G4 W, n+ d+ ~
你係咪見到佢呀

我都係美孚遇過,不過係中午,位美女比較怕羞一見人就走😂

回復 1# emkaz 的帖子

美孚近邊度見到?嗰陣幾點?$ t8 F, u* ~& Z. W/ I

* {) Q, D! u1 t6 Y9 H[ 本帖最後由 ee5050 於 2018-4-24 00:32 編輯 ]

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 00:24 發表   % l" u; k# O5 f0 f1 q
美孚近邊度見到?嗰陣幾點?
5 u8 L: x3 A- W3 \; ~( Y, I0 p) }% ]% v
4 F0 m1 \! ]0 M# Y地點近九巴office約12~1pm5 b- N+ {0 |* F3 ]2 J
! ?4 c# j3 U) S+ Q! G- l; `: o0 b
是妳嗎?

回復 9# benny79 的帖子

唔記得,可能唔係!

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 10:17 發表   
& I( f  H0 z3 {! Y, o& t" j& ?% F唔記得,可能唔係!
) F3 L" v5 \( y  `/ D9 a$ O0 p; _7 b' ]% Z+ s
咁睇下有冇機會見到妳
! M0 H0 m8 R5 y- Q2 [: N& s% p

回復 11# benny79 的帖子

今晚去街,不過唔去美孚

引用:
原帖由 emkaz 於 2017-12-14 16:56 發表   : r4 o  v- k; D* r: e
黑色短裙, 是你嗎?
% p0 h' r/ F2 F& p8 a! V( s
8 a% N1 x# y; G0 t! R8 o
好奇一問,位姊妹係咪啡色曲髮長boot?4 z8 W/ ], t2 V. n$ |# T' k" d

; n5 k: p! Y; ?/ I7 ]& |( ~/ G; c諗緊係咪我地見到同一人

回復 13# benny79 的帖子

Not me, I don’t like boot!

回復 14# ee5050 的帖子

咁妳既fav.服飾係?

OL look, 帶少少性感⋯⋯

回復 15# benny79 的帖子

你不是cd吧?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-25 23:04 發表   
7 d# D( u9 ?, a. A2 n+ G& O* F你不是cd吧?
6 ]; n! r3 I- k% \5 a6 N, ?" ?/ o1 S7 ?  O) x. o! h
我唔係cd,只係鍾意cd姊妹

回復 18# benny79 的帖子

做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-26 09:59 發表   5 j9 I8 Q& p5 v; \
做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?
) T4 i: J1 ^5 f: m7 j4 d$ s

) F) N. `6 v. U; g! h! P3 C6 s! J2 j6 p咁直接 + k5 D9 N0 j8 k! g5 v
1 v- a/ Q/ W0 Y* N6 E2 g
其實本身係bi但又覺得同cd姊妹相處比同女仔舒服好多,可能佢地始終明白男仔多D