嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

美孚cd

尋晚美孚見到個靚靚cd,唔知唔呢度呢?係可以pm我嗎?很想認識你
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁都俾你見到我 ' M1 A6 J0 V8 x5 Z7 S$ C
我琴晚成晚係美孚上堂喎! {  N7 j7 n( g' L: o; ?
個cd 著咩衫嫁~

黑色短裙, 是你嗎?

咁我地無緣碰面啦XD
5 I8 h. |. `1 v, b7 WBTW, 你點識別出佢係CD丫?

睇到個骨格同個人直覺

https://www.youtube.com/watch?v=7rTq1WaUIJY2 a+ _8 g6 A% }1 E. L7 u6 L

. g- o! X* V2 k' y- R0 A( a& E' d你係咪見到佢呀

我都係美孚遇過,不過係中午,位美女比較怕羞一見人就走😂

回復 1# emkaz 的帖子

美孚近邊度見到?嗰陣幾點?, ^* J/ W+ ?/ K. s! ^
! }, d( L8 K" |5 H+ o

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 00:24 發表   3 g1 I& o% w5 \' y" _2 m, Q
美孚近邊度見到?嗰陣幾點?
1 F1 f2 H+ l( {& f% Y4 K2 |0 m. W& R  j; M! c+ m! d; F+ b3 ~2 }
地點近九巴office約12~1pm$ S9 e% t" @0 t$ s  P

/ ~9 v! y6 _) C8 q是妳嗎?

回復 9# benny79 的帖子

唔記得,可能唔係!

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-24 10:17 發表   6 ^8 Y% U3 ]# g$ Y/ z
唔記得,可能唔係!
  u- O4 N) a/ Q( P! w( s2 J$ V+ X; Q" c  s9 O: n+ j; R) Z  Z
咁睇下有冇機會見到妳
8 P* F. t) X1 p7 z- H& w$ U( _% B1 w+ c6 X; B% B; V

回復 11# benny79 的帖子

今晚去街,不過唔去美孚

引用:
原帖由 emkaz 於 2017-12-14 16:56 發表   
* N! R. d5 f, J* u  ?# Q黑色短裙, 是你嗎?
$ x+ e. ^" a4 M, \

( y8 K2 v( N: Y) D+ ~好奇一問,位姊妹係咪啡色曲髮長boot?& j$ G) c* I2 @0 T

2 u0 @2 w; i0 T/ `+ W諗緊係咪我地見到同一人

回復 13# benny79 的帖子

Not me, I don’t like boot!

回復 14# ee5050 的帖子

咁妳既fav.服飾係?

OL look, 帶少少性感⋯⋯

回復 15# benny79 的帖子

你不是cd吧?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-25 23:04 發表   . o' a: `6 P8 R( M3 ]; g2 q2 C# s
你不是cd吧?
3 B5 z7 W" C' h; g9 Y7 k  C5 L

0 Z( s; m) d! A4 J& F我唔係cd,只係鍾意cd姊妹

回復 18# benny79 的帖子

做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?

引用:
原帖由 ee5050 於 2018-4-26 09:59 發表     v3 a# P; Y0 _1 k9 e+ r1 ]
做乜唔鍾意女人走去鍾意cd姊妹?
( w* C2 k' O. G! R* h7 t5 g/ k8 R; C" L, T/ N  P# ^) @6 {
咁直接 : L2 y1 H8 X, k! N! U+ U- i
" Q6 S) _6 f3 U
其實本身係bi但又覺得同cd姊妹相處比同女仔舒服好多,可能佢地始終明白男仔多D

最近訪問的版塊