嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

回復 13# benny79 的帖子

妳見到可能真係我

引用:
原帖由 siuyee1 於 3/5/2018 13:34 發表     L6 u9 V0 X' P2 y7 Q, s1 ?5 Y
妳見到可能真係我
( j2 w0 Q/ N* E
快點跟樓主相認...XD

回復 13# benny79 的帖子

我是這樣著的  o+ U1 y5 I- o) d# T

+ {" w; n  p  z) s[ 本帖最後由 siuyee1 於 2018-5-3 15:44 編輯 ]

引用:
原帖由 siuyee1 於 2018-5-3 14:34 發表   , U$ J$ p; L; {/ r
我是這樣著的
/ |$ u6 ?" K" L3 Y+ q5 ?
7 w4 D4 H' I  a1 M4 ?2 ]7 i睇唔到喎

上星期五又見到一位靚C D; Y  h1 C. |% ~" m- R  J% x
9 n- h$ g8 y( ?2 w
著住日式校服帶住口罩# d7 H/ X1 Q& r0 Y2 J
7 ~  F8 z' S( M5 C; `
如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   
3 B- u3 c7 b/ L0 i9 {上星期五又見到一位靚C D
5 c8 s! d) o8 C; ]$ j2 g) E# ?  a% S  b) v
著住日式校服帶住口罩" P( `" ~0 L7 \# q. F2 t
/ w9 |- m0 Y+ {. j# w
如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

唔係水手服) l8 I0 n. ?& X+ ?) ]! W
6 e1 H0 S2 }8 B+ h

/ Q9 k, u+ I1 j7 k4 _* s; O8 \% y  g2 J0 U
2 \. B* c0 k  q  q5 t
引用:
原帖由 regina1010 於 2018-10-22 18:38 發表   ; j: K& {; j+ K
請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
" q+ U6 r$ q9 {6 o0 E

; h, l8 j5 s& k5 v+ J[ 本帖最後由 benny79 於 2018-10-23 09:37 編輯 ]

引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   ! ?5 L: X2 q6 d
上星期五又見到一位靚C D
1 p$ U9 y) t$ B' B
$ R3 d8 d: L; A1 w/ U著住日式校服帶住口罩
1 Z0 r- d9 s3 D; ~9 S
* a1 J5 [; _+ R! P如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀
# w% h5 `5 o- l. X3 h8 |. y* C

- x  c1 N) [$ ?3 e, t戴口罩都知係靚CD?

figure靚 / _& ]$ Z" w! A) d- h9 p* N

. D, [6 M- i3 n3 L+ U; H; V
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-10-23 10:37 發表   
+ h6 J" H* V: W. F* y
8 h0 r. e. p7 U9 a  |2 z, h5 H+ S. e8 y( p* o; n! y4 ~
戴口罩都知係靚CD?