嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

美孚cd

回復 13# benny79 的帖子

妳見到可能真係我

引用:
原帖由 siuyee1 於 3/5/2018 13:34 發表   ; T; b5 l* W3 J8 d
妳見到可能真係我
$ D; D/ ?# l3 T% E快點跟樓主相認...XD

回復 13# benny79 的帖子

我是這樣著的1 p9 \7 d  U. }1 ~' Y8 W" d

; ?; t, Z4 G. ]. j6 I3 ~[ 本帖最後由 siuyee1 於 2018-5-3 15:44 編輯 ]

引用:
原帖由 siuyee1 於 2018-5-3 14:34 發表   * X& n/ K" Q4 R# b
我是這樣著的
" }& Q$ g8 z9 F) W
& U! s" x4 a  [: y7 a' ?0 V0 b
睇唔到喎

上星期五又見到一位靚C D2 S& L3 S; _; _1 l
' e) Y$ a: i8 n* E9 }8 w7 t
著住日式校服帶住口罩
8 o* a8 F! e1 |9 }; e
4 C+ P/ B' G, q如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   
" ]# ]8 V9 k8 t( k5 G上星期五又見到一位靚C D
% V$ y& [3 n* ]) t# ^
: ^) P) h! N+ w- J著住日式校服帶住口罩4 p- R! C% C! J1 V' {1 D( b) J
2 Z& J9 c* \4 D, B  n4 ^! R
如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀

唔係水手服
  o" W" I* c" C$ a  b
3 V5 k/ P; j+ Z  N/ e) e
) g) c! L$ F8 h
* D$ ^" D5 X+ X4 Y$ @
引用:
原帖由 regina1010 於 2018-10-22 18:38 發表   ) @3 {: [- P$ r( A9 e8 m
請問日式校服係水手服嗎?在美孚那個位置?放心不是我
8 Q) H7 n& j" X) L
8 o' @; X- A; L

引用:
原帖由 benny79 於 2018-10-22 16:40 發表   5 ]$ P4 S9 ]/ C9 ]8 q( \# O
上星期五又見到一位靚C D; v7 c4 m4 M' Q* E1 @( W
1 F( x3 x: X. k: m  K
著住日式校服帶住口罩
+ S# I& S  V0 n  B/ ]6 p/ x: P! F  c6 n* n
如果係呢度D 姊妹say個hi, 我想識妳呀
' k5 k0 v4 n* V. i0 z# K* Y4 r& O/ H$ l3 u$ _' B
戴口罩都知係靚CD?

figure靚
$ n3 K/ z/ y1 M$ F8 |1 A0 M% u  {% x) k4 ]4 i
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-10-23 10:37 發表   
9 S( w, u. E- A
# p9 L( E$ N7 ~0 x5 T1 O
4 f$ M# H- {. M2 R1 E; a- C( n; n戴口罩都知係靚CD?