嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   
% a) h: @6 J2 @5 D* A* {4 H1 ?0 `& U: w/ Z* i$ X5 s5 v  e: S
( o! x/ Q$ z. ~; N
有個妹但廢事啦
( c! Y7 q/ r) A% E4 k4 X" h* o  D- X3 m& L8 `* `, A) N+ I
有原因。
" p1 U- n7 E8 T8 a, ?( [, D被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
' z! F* K: [9 X
+ K. L& n$ r% v% U( ?
% o3 r" ]0 S8 q( K( a裙太短真空?
) F1 w  c! \8 }如果係就罰全裸啦
' T1 u  }6 V5 o, X
! P  k" D* Y8 N! `如果係校裙合規格但真空返學  h* i8 n) M; T7 p. t8 Q9 \& {
就要接受調教啦
- h  R: N" M3 h/ }$ E, {* g

D& F% C0 s1 _: t女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   
+ b# q- R3 m1 B! \2 M
/ [( Z3 Q  L4 g, F! y* m& t0 p. _
* A& k9 _5 a$ |+ T: ?8 ^女老師做錯,都要受罰。
5 x) A! |* f1 V1 S: H4 f
3 t7 P+ V7 ]7 Q/ _
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   ( I; k: t1 E9 O. g/ j4 f. I  J
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
, m2 Z* ?, ]7 q: @& f5 A3 x# v  J/ X9 I2 @
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   ! u3 L" |3 ?9 U# G& w) q' \" r$ W* z. y

4 C# p* F1 G& U9 B0 h! e& S8 f1 m* u& g
心目中有無邊幾間?
$ [3 x% F8 w* m
考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想8 z0 _* F3 B4 @  U( A4 j0 h2 s
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   7 d# H' o: x: I0 I" t+ N/ i
% |, m! W5 U) j- P+ O

- U. d4 E# ~  F" p8 B- A2 @+ O4 L你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   3 f7 n1 D3 _/ q: ^
# L$ [  }6 o) a7 J# v
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   % \$ _  j, H9 P% P2 {" O7 H
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想: T8 E' ]7 A' [' ^" B- R* H3 Z
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
) f5 @) f0 h# ^
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
" u- ?( Z$ E2 J& p2 J6 }  @8 p. \; n
讀女校
2 _7 f- a% O& a' x  f全校得我一個男* ^" m" A4 n  A2 J
所有女都當我係女
5 e8 ?4 }) W) I- w咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   6 ~) N% {1 X2 J! `

; X( d; ^4 @5 k/ t! H) t馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
, J4 Y7 s. u% _! E/ d8 g7 F- b1 m# X! w4 F1 M: k
6 U4 x4 Y+ q/ Z4 Q  d
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   , c" I( M) Q/ O" W/ I

9 J$ U) A/ j  T7 R8 S2 _
( \5 P5 x' _# Y. ?9 V% R7 P  u: z
. S# ^" v' Z2 g$ Q  a; k我就鍾意低年級前拉鏈設計
4 j$ o7 Z8 E$ B2 O" i我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   1 e( r! g1 m! ^1 l3 K% R+ Y2 |

# O7 F- F/ G* e6 s; H我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
  N4 v& t+ `3 h; H( ^, [' T

. K7 a( C2 q$ N最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   1 T- t0 W: c  o6 u1 C7 V, ?
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   ' x7 t& L- u1 j' W

( y& U4 f3 s" R/ `7 t: v0 t讀女校. `! w- p, [  M
全校得我一個男4 D8 J) X% _* M% E
所有女都當我係女4 `0 Y. U2 u" I
咁一齊玩
3 n- q! n: s0 Q  @, ^3 x6 o: h+ v  @6 j/ @; R
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。