嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   
6 K- A5 d; Q* |2 f; D+ o3 e5 e2 c  ^$ F  b9 J
& @2 t5 d% X( N) H, ~
有個妹但廢事啦
0 {" W' j0 ]; G+ q: f9 j$ K
9 t; H9 q5 a) J% s$ V
有原因。
& {6 @6 C$ Q1 ]2 O6 G& j4 ?被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   ( O& }7 }0 y2 {2 L  e/ I
. R, q& }  I( P

. m! r, L2 t" R% W8 W裙太短真空?
: `% L0 b! v6 L, U6 F: W如果係就罰全裸啦/ n1 {9 G4 n( v* b$ N/ M3 z
4 T4 Q* ~' I$ J) h
如果係校裙合規格但真空返學+ x, w' m; t* J2 D% E4 M
就要接受調教啦
  s+ c% ?) N3 C/ R# M0 [5 h% C3 p0 I; o) q8 p0 Y4 f& v
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   9 M! L7 J8 k2 E% D- L2 U7 F

4 B+ y- r" v' W
8 e1 ~- r2 d4 I% r  {/ I0 l! f女老師做錯,都要受罰。
: {; [1 e. `( O
  P  {8 A9 K! S7 Q
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   2 V  D% `, p  O+ v/ W! t
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
& {0 D: [( d6 X5 x' {8 S$ J0 {* U/ ~# v
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
8 M  U% n$ X0 r( S/ B: k
" Q; X' q% x/ `1 n, C+ z' S
$ ?2 A; F( M1 w* C心目中有無邊幾間?
4 f9 g$ S& H8 L考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想5 o5 E  z4 r9 M% ]- H, Y/ F
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
. T" m9 |! P# K/ a0 ~; i+ ]. ?' e; f我就想係DGS HTC MSS
, M/ ?8 U: Y8 L* k( @3 c4 i8 W4 W6 D6 F' r! r5 @
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
+ `/ W; J8 p* d* ]. v( K& A我就想係DGS HTC MSS
  P% w+ L+ ^: ~" W馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   9 A$ M" Q! u: o2 I* w+ d
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想6 H4 c2 z$ t+ O; n
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
% \5 o7 i0 H. c協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   % A  _5 _, D# A* w7 c
* `9 V+ [' g# T3 M
讀女校
+ V" M  T- D- u; |. ^全校得我一個男# g$ d8 Y! O; X
所有女都當我係女& k* A" q, Q8 r1 \; B3 Y
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   
4 u; P* A# M, q, R
' E3 b1 \" M- r/ r( L- o, L4 Z1 C0 o馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
3 Y4 X% N( _& w

3 Y! y/ |" t3 `) t% f. w& z$ b  W  ?; A/ l
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
2 x4 d. }+ {4 O& e9 Q$ K
- B4 m7 b" O! Y2 k
7 D1 R0 j6 i6 `! _1 O9 I
; ^8 M& p4 l2 U& Z5 [  T) l. s我就鍾意低年級前拉鏈設計
% j& K3 H/ @! P- J我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   6 Y+ T: D8 x" j! f

( ^0 a6 i8 }! @. q% h. v* D, }我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
( D4 a& u- F+ O: c. ]! E

/ b9 i- ^/ e' L2 t6 k$ Q' P& L& f最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   / v- E) e7 y4 `7 Q
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
9 o% v/ P. D. C! @/ q
9 i8 Q6 ^2 V8 x讀女校8 t* o# K* U* D, j  v
全校得我一個男3 }2 J+ T, f0 n6 @/ N
所有女都當我係女
' z& y" L) L% |/ R2 H' O2 X" a咁一齊玩
7 {/ _8 P8 j* G8 h
8 g+ ~, ]4 U* F9 q( V; R
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。

最近訪問的版塊