嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   
' Y/ v2 w+ a& B7 `8 Y* d3 L8 U- O/ D* N! K4 U
0 W; K  w' h; m+ C! _
有個妹但廢事啦
  k- p5 a3 n7 K8 u6 ^& J; m
2 {$ Q5 _0 g/ C6 K' y3 s4 o5 |8 P
有原因。
. `5 ^5 x; I7 R; D8 f被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   5 f) R* g0 @; z  A

" V2 `5 d& a; a3 |( `
5 b8 q$ _& j1 ]. L) F裙太短真空?
) u2 [8 y* l; n" P2 G, H9 T( [: o如果係就罰全裸啦9 `: }, V- }3 C7 J$ d; R
! R/ m7 ~1 V' @
如果係校裙合規格但真空返學2 r& m. e, K9 k. `* }: Q
就要接受調教啦
' v) T+ h. ~8 n$ h0 Q0 U
) [3 |# o: U: X9 n7 E2 @女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   # C7 |0 L3 ?2 t: G
0 r8 C9 {# u' b
8 A* ^6 g% ?; ?3 {
女老師做錯,都要受罰。
6 C: W( N8 @- p4 ?
9 g2 h% f9 Q- N& U3 m, T7 n做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
& a8 v9 a' s* y6 c, f* c5 S7 p我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
- x" _$ y2 O2 G5 [0 x1 a  y4 G
6 R  \5 v3 k1 F0 x1 W
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
7 ]: A' _' E3 Q' O: x& |7 [3 i: p5 n5 k# o
/ l7 T8 }  P$ {. K
心目中有無邊幾間?
0 V6 U# U" a0 z考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
; o: T  H! x6 f2 }& R3 x' a( {5 I. C想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   + r# R1 O: v- Z
2 a/ L0 e2 l& G* W& e
! z$ b! u) ~- o4 Q
你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   0 b, _' N! h9 R* T
9 D, k2 |# u- J& j0 {9 a$ p
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   
. T9 P9 u* Y2 j3 i我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
6 W3 N4 ^) v  b* N- g想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
2 i2 b; S$ w4 s& i& n協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
/ |& {- [8 B  e+ q8 z7 }9 q4 D# K$ N; g
讀女校- h5 b* I/ X0 v4 _  j7 P) Q
全校得我一個男
& `: h4 W/ a( n8 g/ F6 ^: J, I" y. ~所有女都當我係女; d$ d9 ^) E9 [% _, c
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   . o, m* ^6 F3 ^8 {9 V" J7 P2 g

& h6 ?, V: _; U% }馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
. I" F: ^+ q* ^+ I& g8 y/ m( m! y
# B, b+ C$ ?/ P9 U8 e$ d- f' {
, u' Z4 J# M9 h( m( Z
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
- e  I5 i. C& k: M# v; n" D/ P% [0 m# y# b3 `  a' M7 ?- Y
+ U8 F3 Z- j! H; y

* t4 k2 o4 d' Z  ^我就鍾意低年級前拉鏈設計
. e. _* j6 o% ~) h. M  p! D8 z; n
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
/ `9 T" F6 O( T. \( T
  r7 w9 I9 J1 |: z7 T/ P* B我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
8 A* h  d/ `- E! k! ], r6 s1 t, I, h) f, K# a0 P
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
3 c% S9 D5 F$ Z3 Z[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
1 i/ M) I* l' i" o8 n9 `/ V& i. Q9 E3 j/ h3 ]" {0 K! i5 f8 I, j
讀女校$ @; X+ n0 E9 j7 ?- F
全校得我一個男
9 a4 m. q& `& _8 t' H: M0 w所有女都當我係女
6 b0 ~# q& l1 y$ ?4 f9 ~咁一齊玩
! A" ^# ~( Y2 Y; f$ P1 W) d3 D6 D
9 K8 g! u1 V$ V! b3 _+ L  V
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。