嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   
0 Q, O" x  P: e9 _
- C5 [4 c5 m# }# f/ z, H- C
- v# V/ `( M0 ]3 |% b9 b有個妹但廢事啦
: o' c& M- [! R' ~4 F; P$ ~' ~9 N' h

( W/ g/ a- V* y* P: _  [) m: ~有原因。3 `! F( P6 j2 Z. t
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表     A: z) D' H) f+ D
, L# a% w8 y: A5 t4 B' m
; O& ~  D6 L3 V# D5 `; _
裙太短真空?* B% d* S" |& R
如果係就罰全裸啦* Y+ ^9 {! c- x9 R: ~
% c* @9 y3 p7 d6 n5 W5 b$ @
如果係校裙合規格但真空返學6 `- g8 W$ M# {/ z: s3 f' W
就要接受調教啦
- c) s" g( X7 e2 D8 D0 e3 Z- d5 d4 e2 E7 F
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   # X% J* c* p8 ]/ k
+ A; G( W+ }3 Y# U/ i
- n8 Y) T+ j: u; c% \$ l" v. A
女老師做錯,都要受罰。
: ~% d6 C$ c  p$ _9 E. B$ p" v. s4 f% l* H& q& z3 `( o
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
. q1 b1 \  o  ^. A8 f) c我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
" r$ |5 C1 c/ y  A# h

3 ~1 l" m' H: _6 k6 {5 f心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
- K7 b6 [! g2 Z, G* m7 ]
* {$ k9 _& k: u/ h7 B  a# F
, A7 E! q7 S0 R心目中有無邊幾間?
& L8 D3 d) O' |) k
考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
4 l# H8 Q5 J1 u想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   + N( a, F* O4 h0 @
我就想係DGS HTC MSS
7 M! V- ?4 e- |- b* T. ~7 _
( a' T' J' D3 g. D( g$ O1 y你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
. E. E& |  ^) K: ~' D/ Y; Y我就想係DGS HTC MSS
2 x# z9 V' O: R; ^" Q9 Z! g馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   / b1 m" N8 L' k) s" i& |
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
6 y2 {4 I% J0 b7 A8 P0 T3 D想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
, ?: L7 \/ L" X, D$ w
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
  b8 V1 Z4 n; x4 }1 R2 @" M  W/ v+ K3 J6 T7 }. ?  @; c
讀女校
1 f: r: E) e, m1 d" L+ c全校得我一個男
- }1 w. m" x4 b所有女都當我係女
! L$ H  l# \4 ^1 x8 q+ s咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   
6 N& ]! U& G) Z! |; W$ j/ i, X5 ^
馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
7 Y1 k! N' ?* C
8 t, Z6 h4 K+ a. L( o$ B4 A, F/ S- D' m6 Y! ^& p$ y: y6 W' z) W
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   ; v$ W$ i) M* @4 l
4 H! L' ~; {4 p3 `9 R$ _( C
3 }5 J4 v& B& R
! X8 C0 Q. u2 g- n
我就鍾意低年級前拉鏈設計
6 q! Q) [5 l% y0 ~4 a2 h5 m' y. F我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
% Q% a5 ?/ f/ t/ [/ e# m
! R$ Q3 s: B) |+ \5 n& a- f2 _我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
  f. x+ v8 [- M& x4 b; D' F

5 g$ m/ [7 A1 g' _8 {) Y) \/ n% s2 W最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
( L7 g% o/ C: O' m/ S4 X  n[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   + b5 P- w+ S& h5 _" c
& Z3 t- P3 V2 C4 r3 O
讀女校& V9 L  Z: [! W# j: A' E
全校得我一個男
" Q- S) w1 K9 D9 }所有女都當我係女2 J8 [# B% K2 \: }6 P$ _
咁一齊玩
( e7 \% f2 P# w+ z, D
) ^& W/ ~3 D8 T' L- O) w1 N& a$ f
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。