嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   2 Q3 v2 \) F6 q% g5 S
+ V% ]6 w) j' H: q! Y5 U8 q
  b4 \5 T  B8 H) [5 [
有個妹但廢事啦
) |4 l, [  M, n7 P. X( ~- o; S5 q" n5 G& ?& z
有原因。) E' o5 T" [4 h$ E' b: y
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
' n' g% L7 b! T2 V5 v2 g0 r, Q$ u
6 n- f  |/ ~2 o; c0 Y+ v! n( Q, K6 [8 h" X" d) ?" y2 @
裙太短真空?
# {. b9 s7 Q2 R0 V) A6 T如果係就罰全裸啦# }7 |) e- r" |' S: r
- [9 }# t6 u% R: B6 k" k& Z, l
如果係校裙合規格但真空返學. N8 s% \0 a6 r7 M
就要接受調教啦
; w; T  @/ M; L  t; F# T7 o2 V" A3 Z7 f* z! G2 D
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   4 {1 ^" j" f: E6 Y$ ^
" y9 {  k+ J# p, q4 {4 C
/ [+ o" B5 ~# O$ a8 `8 e
女老師做錯,都要受罰。
% m) f: P3 u' F$ E

- m6 x7 p$ t0 a( F. h1 D做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   : b  {( Q2 E0 u3 D8 B6 f
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
9 D% w6 ~5 F* `# \& d3 Q
( N& h! k+ F* k# S& I5 _0 q心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   : @! Y- o& e7 R& @% H% m

3 d5 W! t& I1 Q. W2 H) l2 p4 r( E7 W& |# e# N+ d0 J' P
心目中有無邊幾間?
% ^( ]( R( H/ s  o0 C
考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想& K* t' v3 m& g" X& j$ u/ {0 o
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   5 p3 Y% w! Z2 O- i# [
; {( Y7 L4 k) q! q
+ M% h: z* v2 {6 ]  h- z7 R& x你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   7 C& ~& L1 H9 \6 A) b$ R
$ H; n& U3 ^' f9 v2 |4 M$ m# S1 j馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   6 u$ k+ ^6 u, L% g7 L$ x$ Q$ j" x! W
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
4 q7 M& L9 y4 S# `" f- w5 q想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
% x; m. k5 r5 g, q$ F協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   
2 J) n# g7 B. W+ {
' {+ n" w, _  b! s. P5 G讀女校3 i4 e( A5 w* T+ V9 G
全校得我一個男4 A2 ~; y! `8 D4 Y2 k
所有女都當我係女' _0 R6 Z6 |- d% U- F
咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   ) |& R3 S  ?: e- t/ j) b

) q: f6 P" w, e! G) M3 `馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
5 A7 J+ o- i6 e0 F1 m
  Z: }+ B& N6 L9 s$ ^' `: j

' S3 u7 W2 s6 b9 t( T4 ]我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   3 ~1 i- s/ O- |, X2 U( S! h

7 M' U, o- V/ {, p8 \' j& ^( P- L# p  V3 r! \* E! L& f
1 ]  F$ \' ~  G2 g4 {* g% _, J
我就鍾意低年級前拉鏈設計
/ J! `6 d; g0 M我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
4 u5 `* U: K9 w7 r$ o& B0 e/ s+ Q9 Q2 @' q8 }$ a% Y# P; d/ Y1 c
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
& w( b7 X: N1 O+ J0 o7 C' |( l) |3 ?* u
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
+ M9 h2 ?- V/ n6 {[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   : b- |5 k7 t6 r0 P
: D2 r. ~$ g/ [6 e
讀女校
4 Z2 l6 R5 k2 G全校得我一個男9 T2 u( k: L: T8 w
所有女都當我係女
7 m+ ?7 y. ]2 X( R0 L5 N咁一齊玩
& {& p9 a$ L: z, C7 e4 g  {# a( B* I8 ~0 Y
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。