嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
8 `0 n6 x; Y" g. s8 b1 g! f2 Q返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 4 c4 \1 `- j6 A& J% t
呢個廁所0800之前都唔會有人去2 k4 Q5 y; }( l2 S' R
廁所附近一個cctv都冇
) \  a. U0 j1 h' R! C$ M; F所以我鐘意去呢個廁所
9 i& z9 S+ ~( v2 c呢幾日先知附近有個更衣室
( h. ]; h; |3 g. G2 N8 o+ O2 y呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇& O. Q3 s. s: |" E8 X  n9 r
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
0 K& g8 u( X: ^入到去見到好多底底同胸圍 % Q2 L! y3 Z; n) {7 @( u# M2 [
因為我公司有啲舞蹈員
  t* J$ I" d, A$ @" g可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
6 l/ R  H! L+ F7 [3 k我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅
/ W/ j( w& E, E3 p* ]& j之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到3 B6 v; ?- y% q/ l
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~5 w; {0 n6 }" H" F' x
一失足成千古恨~
1 L8 T# x& X6 V/ K. M! V( o$ f好自為之~

4 o! O$ y4 y+ n% _' L9 Q; z$ j

2 Y" ^0 n, g% I奉勸大家請勿以身試法!!!
9 l/ ?, x' T  I5 U6 j9 k
2 J$ {8 O9 s: H  X( O: ^[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
% ~" K" ]8 R+ ?" s
* f+ Z5 \- \! ?' d被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
( O3 k5 o9 a0 V: u4 X8 y: S7 U; k唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   8 o) Q' Q/ d2 q1 A3 m# L' F
近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 / G/ j. E6 \; u
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
4 C) Q7 k& N* Y1 U6 q呢個廁所0800之前都唔會有人去
- k3 v) j; g0 O0 {- T( G9 O廁所附近一個cctv都冇
4 x6 j' W# l5 Z2 O* a所以我鐘意去呢個廁所
" v+ \: A% V2 _- V1 E$ \呢幾日先知附近有個更衣室5 `# w8 d8 I8 l7 E+ C! q$ r! G
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
- {9 A, `- [6 [
. E# w. a  Z) M! {/ G
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
, }1 ~) C- W. L- L" Z: _0 N; O點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
) f/ c" I! m4 `6 I# `. X% P
" s. n6 g( H" A  i7 G" t是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   % d5 G2 c. p% ?3 c1 z9 S) b- f+ R. _
呃人post?
4 d+ B1 }+ w( ~- y8 h3 \7 t
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   : |! V8 M$ s3 m# W
呃人post?
& s* l% u6 K9 S/ k
我們也呃呃分分7 C$ x/ \* x1 G3 }# W$ ?
不過這帖子令人有幻想 4 G' Q) s4 U4 t1 s1 X; I. X4 I; s7 L

/ |1 E. Z% w! b, |9 M[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
  i$ Z; M9 c& a2 y- h! i6 i我直頭記得看過類似這個的 post...   
( q  u5 t* ]* S6 g. S% P6 d
2 x& j+ {' L( ?5 B2 ~/ F; \  Q9 c: q
唔係好新既新更衣室