嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
1 r" t/ T2 E0 z0 Y" F返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 6 B( M9 Y2 i# T5 R; e& b& [) N
呢個廁所0800之前都唔會有人去9 d/ k. b) }, ?2 W  s' S
廁所附近一個cctv都冇1 Q# v' N2 Q5 }4 s& H/ _
所以我鐘意去呢個廁所( y4 _9 t: l+ c* M: e4 R
呢幾日先知附近有個更衣室
( l# _+ x6 d3 I+ E呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇* a. ^) T5 @3 c4 ^
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)- A0 C7 G2 i) @1 U
入到去見到好多底底同胸圍 8 V; x8 [: o1 C  j  C
因為我公司有啲舞蹈員
- D. V0 |: L8 w1 t" T( ^" |可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底 3 e( n0 T4 X: w' V: Z0 g8 O
我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅4 b5 M  U- k3 h% v* m6 E' j6 I
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
% B+ e! F( T/ `4 B2 B7 }放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~* m; _( k8 J& N4 d3 X
一失足成千古恨~
1 H4 ^3 e; y1 o0 D  f好自為之~
8 f  S5 y) Q% E

, R4 f9 X; O2 R" Q5 w7 E奉勸大家請勿以身試法!!!3 C9 T. [( n  d) y5 i6 O

& l& D& f5 @( P; {  f[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手/ b4 C+ z% L7 t- Q8 W; q

& k, K! Z- I, b" v  b; C% l5 r被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
4 q$ y3 |" Y: H1 \! E, o, v) z3 P唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
- c  k/ l$ F$ |% d( G! \3 P3 W, ~近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
* A* S5 k4 }$ p返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 . F! I' q$ ~4 t1 {+ r1 Z$ T% e
呢個廁所0800之前都唔會有人去  X% D3 Z; M8 r# y  s, a1 ~- q5 P0 g
廁所附近一個cctv都冇
5 P0 G9 g+ C" L' Z4 a2 E2 K9 Z6 d所以我鐘意去呢個廁所* q+ l1 e7 ]5 E
呢幾日先知附近有個更衣室
( `/ S9 y7 w) `6 U! A9 M呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
& D2 n3 K! f( V, k' ~( s
( [7 t4 ]/ z: w4 M好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
* b& [+ h+ ~6 J- u% V! t點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
2 g0 Y! X, {, s8 ~0 T
5 K3 l1 r0 W5 H, E1 ^是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
( u" K4 ]0 ?* D5 N呃人post?
8 t5 Y0 H+ `3 Q
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   3 V+ _1 z2 l/ h5 I$ |
呃人post?
9 P4 ?' W& l" {" y! ]( e3 C  }我們也呃呃分分2 S: J: j9 s7 z4 i0 x
不過這帖子令人有幻想
2 E  q- l3 M9 _' E& r3 p
6 V; n0 I/ |% E6 a) F* W[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
. `3 Z1 a+ X1 G' k7 y. h" {5 \我直頭記得看過類似這個的 post...   
: S) B, J0 l# K
; b. c; a6 g! E8 c0 ^' g- D& q2 F) W0 V
唔係好新既新更衣室