嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
8 T% @  \8 E* [0 @7 Q) e2 q$ m返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 ( J+ Z1 F/ v8 T' L) l
呢個廁所0800之前都唔會有人去
! f" P+ V% n7 a# V4 _& V& ?6 Y廁所附近一個cctv都冇
* f2 a8 Z' c; P7 m所以我鐘意去呢個廁所
1 |0 u/ n9 h, D/ b呢幾日先知附近有個更衣室2 t5 C+ I6 U$ ?$ l
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇
/ o% U& X% \2 x& u呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)- P9 N1 x6 Q; M+ B
入到去見到好多底底同胸圍
% E2 y! @9 J0 A: \: f/ s0 D因為我公司有啲舞蹈員/ _- Z- K6 s8 l7 F2 W  s
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
/ [" |7 [; W( h' c% Q我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅
9 O  R( F- |1 l: y, e之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
- N5 k& H" r0 V4 v4 e3 F7 t放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
& H3 P$ \& h$ k8 `$ T5 B/ g一失足成千古恨~
4 k4 V+ |' q6 `好自為之~
( N1 v$ P" U1 L$ Q: ]( _: }
! I* m. k$ o8 e0 e
奉勸大家請勿以身試法!!!1 r& r$ K, A# `3 u9 U$ U9 j8 f
' K/ B0 b. y5 X! \! I4 I
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
/ c1 {# D( C) K( F) b/ L% w2 D- f3 V/ B( u" {7 M- R: H: t2 s
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” * o& O0 }' W6 W+ Y1 q; Y6 l8 K
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
6 K" ?, `2 c6 j) I) w* f/ R近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 * M) K! d& F6 D0 ^
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 # X" @7 Z* k% b/ z: ^
呢個廁所0800之前都唔會有人去  h0 [+ Y* q- `. x3 X% S! i9 q
廁所附近一個cctv都冇4 @' B0 x4 m" L* \  Q9 |
所以我鐘意去呢個廁所/ A7 K5 l8 C$ W
呢幾日先知附近有個更衣室  J  N$ k- i' Z9 I5 i9 C0 {
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
: ^2 l2 T( ?1 ]6 ~) Q

0 ]  h  }2 M, _# U好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
! V2 f1 U* y) e" t" Q點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
7 X: R5 n2 C3 M/ @$ ?7 X4 T* X
0 r& E% h1 X. D
是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
" V5 o  e. L- W. t; z" D* O+ \! L" B呃人post?
) E/ r% w! g+ u" ^3 {
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
, H; \6 o7 B3 @2 g+ n7 }呃人post?
- [. [7 }4 `3 |( c* Q9 I9 `
我們也呃呃分分
$ `0 P4 ^  L1 ]/ ]不過這帖子令人有幻想 - K5 `2 p% Z2 C
6 i7 }6 k+ Z5 {& P& k9 O$ H

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   
, W9 n$ ]8 W: ]- ?( z, y" T: l0 a我直頭記得看過類似這個的 post...   
: J) J" M1 x$ @' x

. m0 O. l) L8 M; |. y- b唔係好新既新更衣室