嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
5 k: N# O& S9 J7 P! h  S  n' @返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 3 O& b! b) B! {5 v+ S; |+ D3 I0 M+ r# {2 I
呢個廁所0800之前都唔會有人去
+ `# y4 O6 b; _* S$ E廁所附近一個cctv都冇# t$ r' Q& J5 T( L6 |
所以我鐘意去呢個廁所* M+ f4 F3 M" T$ q
呢幾日先知附近有個更衣室1 @9 Z( ^0 B; e: u! G9 t, G2 R
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇( ]/ F, r, S; n
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)! ^" j8 D8 \$ |1 c
入到去見到好多底底同胸圍
( J4 U$ p$ a; Y" s0 l8 Z0 V1 Y. W因為我公司有啲舞蹈員
+ m' s, W% ^% t; a可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底 + Z  @# ]+ @; \) ~" W% H$ W0 n- [
我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅+ l* W- c4 c+ {8 r
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到% @: l& T6 g2 h4 K
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
2 r8 `! ]5 w" z# [5 K一失足成千古恨~& m, A4 F" B$ A  a: e+ O4 c* T( i% i
好自為之~

5 d( F+ H$ u" s( t! m* U- j

: j* Z% Y, W6 A( l奉勸大家請勿以身試法!!!
) P/ d) y  \4 V. D% s: x" a4 ^: x( v1 N2 z
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
' M- B2 {0 b3 f/ K0 e  g
# M* h6 f1 W8 A$ a6 J/ q2 \被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” % U6 v' t% o, w4 e9 \* H) H& B, t
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
. G3 K$ g% r* l# P0 p) z, J0 X  a, }近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 ( A$ c0 q, K7 h& B5 u
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 # l+ s( X; T& K9 K- D. x% d
呢個廁所0800之前都唔會有人去: y6 C7 S2 @+ O: c
廁所附近一個cctv都冇3 A5 l' f4 g. j9 {( W
所以我鐘意去呢個廁所
* ~3 h7 w9 Z: j呢幾日先知附近有個更衣室, h+ {- B! H7 \; m* }& C
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
8 f& B  D+ S/ P! r; f
6 w# ~) L7 V% ]9 k好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
4 u! p1 y! t& j點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
: {% B: S; D& F2 H2 C8 \; C7 y

# M- w  c$ l/ U9 _3 @是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   ) [7 Z8 e$ A. C- W3 h! W
呃人post?
6 N/ a8 A  s9 N/ D7 l+ L) _
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
6 F# N0 _- C( q$ \, |呃人post?
) T0 h2 G- F6 m9 h0 L我們也呃呃分分; w5 v: C! N* k3 _  I( O3 H
不過這帖子令人有幻想
  b: s3 o" Y5 E! j! q, i0 h; w
8 c  _& L! o6 a! a* }0 v; R; W[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   $ r8 e) A2 {; y& S1 u) Z
我直頭記得看過類似這個的 post...   
6 d! z6 b" ?% Y& u
: E6 c2 G5 [- i2 z; \3 l
唔係好新既新更衣室