嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
1 s, C  F' U3 ]% j返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
5 l/ W) u& \& ]呢個廁所0800之前都唔會有人去
5 R! Z+ ]: `5 H1 r$ _+ c廁所附近一個cctv都冇0 `( R5 Z8 @# u% O9 \6 `
所以我鐘意去呢個廁所7 {. M+ B+ X1 i& F0 \0 ?2 u7 f
呢幾日先知附近有個更衣室, k8 n5 V5 T5 h9 n- q
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇
0 S' S% ~) ?, a8 X: ~2 d' s9 _呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室)
% q; L8 p) G( y  M& l入到去見到好多底底同胸圍
8 G; t/ s1 h! y# D) S- `; T) J因為我公司有啲舞蹈員+ e- `  m& J( X" ~
可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底
, c) Y/ @( j& n) ^4 T% _我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅7 n7 u: y7 ~- \# A6 ~
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到
6 v1 `6 I: I9 u放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~
: Y0 U$ C  P+ _2 }一失足成千古恨~
; _6 }- m7 h- x' Z好自為之~

! n  Y% ^& ^% p+ D& W! c& I
! x/ a& H$ u% J# O5 e' I, K! F0 w7 g0 |
奉勸大家請勿以身試法!!!
1 |) p/ b; E7 z3 R9 e( }
% W+ [& Z8 d0 z3 R2 \( V0 M' K[ 本帖最後由 adam5354 於 2018-4-15 16:29 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手: d$ W. f2 ?1 K: y8 \
( p% x" Q2 g' C$ g$ C9 W4 T
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運” ; ]8 s& @$ F* J- ^9 d
唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
- ^) w3 E$ j' Y; S6 j. P' W+ `) H近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 ' m2 y0 h5 P! w. k: V" f; u/ z
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所 ! Q0 i& x" y2 y& W. g
呢個廁所0800之前都唔會有人去4 p6 p/ b) L% J9 x  N- G
廁所附近一個cctv都冇9 i( N1 n- y3 g' U2 I3 p$ p8 z
所以我鐘意去呢個廁所" W# {& M! p9 W5 i* u
呢幾日先知附近有個更衣室
& ?* _( Q( I& h% X$ l呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
. w3 Y; z- q* b$ j) t  M! c1 ?* `( T; n* x
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   ( J9 w& f' E4 m
點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
0 [: }# S$ r2 ^, p6 S; |1 w! ~. ]
3 W) C5 y9 i' u/ P( p( H! u/ p是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   
6 N# P# ]3 N) m4 h# @$ M8 x9 P呃人post?
% S3 l+ q/ D# B
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   8 {6 }1 X/ F3 m) w9 \% {) n; f
呃人post?
8 T, ~0 p! G+ T# h# A我們也呃呃分分
" E  y& y: H% r5 f5 f6 p/ G不過這帖子令人有幻想
- _+ ^( I  C% v* r3 {" K5 }5 ^
( E9 h$ c7 A4 m( H, T[ 本帖最後由 ·清雅· 於 2018-4-17 03:01 編輯 ]

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   9 F) b2 k8 i# D* V+ C
我直頭記得看過類似這個的 post...   
( _/ S" E7 F" a3 R1 p

# T; H+ Z2 G2 G4 c, @6 O* B/ Y唔係好新既新更衣室