嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新更衣室

新更衣室

近排返早都會用巾 返到公司廁所先除
& J6 d3 q7 S/ @. M0 \$ s: K返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
2 d; \0 {- r2 [' T$ V, h% ]) V: j呢個廁所0800之前都唔會有人去
6 ^7 o. U0 ~( {8 E  R# @, G廁所附近一個cctv都冇
! @+ _& U0 F& z6 v6 b- ~所以我鐘意去呢個廁所$ `* `  R- Z+ E" a- N
呢幾日先知附近有個更衣室
$ T" Q+ @9 k4 \! d  f  b8 w  O呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所一樣附近一個cctv都冇& M* _4 U2 M* `
呢兩日我都去呢個更衣室(女更衣室); {8 U, {. U) ]& N! R) Z" v7 _
入到去見到好多底底同胸圍
. [: l( X7 B. l% L; N& L( [因為我公司有啲舞蹈員
  V! [8 A% `# A' E: S可能佢地跳完之後 沖涼同埋洗佢哋啲胸圍同底底 3 _0 B3 I* k7 V/ ~
我當然拎左佢哋啲底底同胸圍黎嗅* K8 T7 O* v. ?5 \' A
之後用底底包著jj打飛機 最後射番係自己塊巾到& U6 U1 S, i- g8 W! }# N8 d( R
放番底底同胸圍係原位 之後就走人
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上得山多終遇虎~: T* W9 }, {( r" q/ T
一失足成千古恨~
) |! H4 s. z" E& G好自為之~
* Y& L7 w7 |8 L0 n; o/ @
/ O8 L/ M# d, A9 r2 V" I! [9 X& c
奉勸大家請勿以身試法!!!
% L8 x" Z% A) N( M7 A! n9 ^0 o- \, t: P' h) ^7 K
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

勸樓主盡早收手
7 `" v- x! T/ @. A+ ~% u1 _6 w" _1 I/ ]9 X
被人發現左 監都有得你坐

有時呢啲所謂“運”
& l8 a8 T0 c% q3 A9 j, p( H" Y+ ~唔好冒險呀……

引用:
原帖由 rowan 於 2018-4-15 16:00 發表   
( b5 z3 k: i0 j0 U7 c近排返早都會用巾 返到公司廁所先除 & S  y9 P$ S2 u$ A+ \
返到公司我都鐘意去一個少人去既廁所
' w; q. U: I$ Q( E8 i  V0 w6 w% ?呢個廁所0800之前都唔會有人去
- f  ]/ F- l0 q4 _0 C7 f廁所附近一個cctv都冇) W1 L, M3 J- W
所以我鐘意去呢個廁所
# H2 m9 X8 D6 a, A" H. [' a  u呢幾日先知附近有個更衣室  m$ Z7 l4 H# _; @$ H, |) o' J" s, A$ \
呢個更衣室同我鐘意去呢個廁所 ...
( j  {1 n7 F/ z, @- ?
9 g" U$ q# O9 S8 B  ?7 p& K) N
好似有看過這個 post

點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎

引用:
原帖由 silkypanties 於 2018-4-16 17:00 發表   
* j6 b! X% Y" W% e點解似曾相識咁既,間唔中又會出現呢個故仔架喎
* D, s/ r; c7 Z! N( l
" @! w. U+ l9 R是啦是啦,唔知點解!

我直頭記得看過類似這個的 post...   

呃人post?

引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   " ^  s/ l- J8 r4 {
呃人post?
; O2 \( ~. g9 ]1 `: k
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2018-4-17 02:30 發表   / h" ~5 b- s. k! W4 K( x
呃人post?
  S6 J4 l+ E1 `/ t; D3 U
我們也呃呃分分' G8 U  e* x+ x5 _; S" H0 Z
不過這帖子令人有幻想
7 ^; e+ G$ w5 r$ ]( x/ D8 m; g$ ~! e2 l! ]& r

重post,又作

諗起都好正

引用:
原帖由 suedemi 於 2018-4-17 00:22 發表   + o+ C8 l( K8 t0 X+ w+ |2 n% ]- Z  V  {
我直頭記得看過類似這個的 post...   
0 y7 [$ I* ^5 a
% ^; {  X* O( [: J+ Y6 v
唔係好新既新更衣室