嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺
' i. _9 L! m: k4 d但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈9 X0 [2 N. L. K
淨係會流d透明液體出黎
' t- z' J* T+ {' m: i想問下其他姐姐係咪都係咁架1 ~$ G1 U9 Z4 X
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
練習多D

我前後試左十樣玩具都有
' ?( l$ s# x; {4 B- {$ L. s! C都係無乜快感

回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
, C4 K( U' V7 m# H1 ]
: H! H1 w2 @4 g' L) c8 P8 Q[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:36 編輯 ]

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架

試過喲!會噴出透明液體

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... " K, K9 _8 N7 c; K" h5 T5 I
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   * J1 [9 R4 e7 B& \
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
! v% V& h& \! a- J) F% G但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈. _* E2 A7 S  R+ y: h0 x
淨係會流d透明液體出黎
0 M+ z& Z2 ?3 r6 r) `; d想問下其他姐姐係咪都係咁架
( c& I& \- b8 ?2 N4 x- y6 N定係我技術唔夠好所以high唔到@@
( m, Z' l. X! `6 I1 V) [& [
% K6 {# u( W- l' R6 [3 A0 h
新手未慣啫
: {& u  v" g! A4 t; _& N' z; d' v4 q3 }# ]: O* M
其實插肛係可以有高潮 同埋 射精

試過用假J但沒有快感,未試過真人

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
" p- q6 d* t( j$ R( B玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... 9 _" a0 G) d3 T- m% O: o
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
% Q8 X2 [" n9 o# y0 G5 y4 g
! a5 ^4 j( }! Q/ I  `( x* `* |試過一之成功噴出前列腺液: ~2 ]& h4 P: _; Z
請問怎樣提高機會率?

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   / p% X5 f4 ]5 U
試過喲!會噴出透明液體
% j: ~$ C. T+ p8 m' s* w
我都會啊! 但好似冇咩feel咁

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   - W: A' {! G( n
4 y4 L/ Q; t! _+ F, H1 l$ k$ `

8 z! R2 g) z, L% m' [新手未慣啫6 `5 r; u9 ^* [/ q8 N( L
: `  i  l' M7 t& b3 `
( m; [# N3 Z) a. V但我插個陣下面唔會扯@@

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   
4 z0 {$ M0 U; v& d% _- R' J! L7 {* d

1 \' C- Y0 m9 h9 Z% `8 x新手未慣啫
9 R. Y, I$ E6 I7 w( |5 _" `5 M4 a4 |9 C" z6 j
" t& R$ y; x1 M8 j" @% Y) L& s8 s1 E. O$ Y  Z- H
女仔又點會射精呢?

我用电動阳具插自己洞子

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,

想試 但係唔名膽 怕痛

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   
/ G1 k  O# m) Q: l0 K1 Z$ `試過用假J但沒有快感,未試過真人
' b% s  n1 l. l6 C! i2 {; D
真人感覺更棒
Darcy Chen~Your Secretary & Secret Lover
https://darcychenweb.wordpress.com/

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   1 U, _; k2 B8 C! j7 p8 w9 @
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
& o, K! k: e* a2 L, I+ [" U; _7 [$ r! p( X4 n6 X/ S/ k( Y5 E
我們也有 G 點??
享受 一分一秒的 CD