嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)6 m1 w. U) x, @  p/ G6 C

7 Y0 [. T( M. Y/ P0 n# V當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋  i" P$ X. \% j, l( Q

4 Y. {3 \, X# D  d0 V啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試. o% }+ P3 N# I3 n9 C& |0 |6 Y3 Z

2 h9 n) x1 L, ^5 J) V0 C當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
: v5 b. ^. f+ N' }! }# i0 J5 b. c5 i/ X/ R
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫# l. _4 Q5 N: M* ?& f

; l5 G  t* s( u' |% x含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   * c9 e$ N8 o7 \, Q+ f3 a
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
9 F+ \8 U% v3 L4 x, T" |但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈2 {$ g9 Z! N2 L" [3 P
淨係會流d透明液體出黎) T) @2 K* e5 u9 \/ h( W
想問下其他姐姐係咪都係咁架9 [# u0 H7 H; Z3 M# E
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
) t9 I) S* l9 x1 t. z+ H, H5 z! W% Q# P' M! M
從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   0 V* k# o$ S# J8 S3 R- n
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
2 B' `0 |5 X" R, S+ s' ?" e6 C0 ~
& R5 e: ]! P" N2 a$ v, Z當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋) g5 S1 G# I& ^2 f: W' c

2 W: g& p3 N, H' ?  ^; w: Z9 d啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
- H5 j/ H3 C+ S6 z  ]9 C% D% L9 f$ J, b
當 ...
; N( h) j  f- _( c- N$ E" h  n# d% [6 ?- Z
很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   / f, P) n/ }2 o4 C
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
8 `' {% u  w) a9 d2 Z7 Q, Q4 n
* A3 M; c0 s* w. A$ w5 i我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
' A0 M/ Q) h, N% m4 U插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
' i- G1 y- a: r( @) b7 U% R$ R
+ d) r4 C- M# Z
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   0 n7 i- B) J7 g) n1 {& I- z
試過喲!會噴出透明液體
# {- V! U' t! t  I
. r1 E3 H7 u) R, j) H) {1 n( y我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
! X% H/ r3 L2 w; M- S9 B試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
: V$ G6 t6 \' q3 x* O  I! E4 H
3 a% W! [; V2 |% s# B
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
6 n9 b! w& r/ r/ a玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... ( F# A8 i( E& w. j6 Z* ]
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
1 D. d$ x# x( _9 t
' u  B- E7 a3 Q/ B0 {: V  M0 o
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
! ]$ H# N' f2 t  e人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
% }  H6 W% R! u* V有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
2 H5 s) ]& O2 q* y% V
, O1 K4 h& [( @
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具- n/ z8 Y. i1 k' X
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎+ }, P, O' L* H# D; p3 b
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
/ g( ]# l/ ?! `2 ]5 V2 E插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 ! ]0 [7 A9 l: Y, r

+ J+ H3 Y& x- k% Z: m6 Z道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   , @  C2 X* W/ G( X2 {' W

1 ]! |& `0 _6 b: c* g
$ h9 L1 C: l+ R: \我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
4 U( p4 A9 x* Q2 Y! E. B

) Z0 X: p5 F% P& s0 f: Q我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
8 T) Z5 E8 H/ A: U. w自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
$ ~' l- H, F1 W5 H: v9 k% [人地聞到咪好臭?
& u3 K3 d: }$ k, A' Q" p

4 w6 t- \! F" X7 w8 Y1 H7 v, r9 X我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
: I5 b" E. {$ M+ R' |- n" q我依家都有玩假陽具  y1 L* {' l2 S: G
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
; y( y4 X& m# O" g$ L/ r跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮+ U# L) b8 H  r# {1 _; D/ x* m% N
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 ; j  t$ O* H7 T$ U/ g8 ^' M

/ }6 h. V+ Z" c4 r2 R: e( Q道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
# L# x7 F5 p  N# A" t' Y3 d; F

7 z, B, |9 _5 I. ~- }3 D; O我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   , ^. B, V8 ^- A/ r3 g' L( i
我依家都有玩假陽具# C; b! Y0 |8 C( V( o
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎! V5 v8 D& d5 c' @, i, k
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮; L, i' {8 Y' C+ O. |
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 ; k+ p8 j/ u5 s0 h
& a' j2 |" s: V2 k, c* f! z
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
1 o0 a# q( m, g6 V3 A; \0 V* I4 h. x
好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
+ m4 Y2 f6 ?9 `7 C2 i插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左1 o5 I# R3 e8 ^
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋( }3 j. u/ p# N7 K: ~) k% ~
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)" e. M4 |; ~6 O. y) N3 L
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
& C/ Q# D1 |+ o又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
" d. c3 u/ Z' t: Q2 O/ c, g  ?用電陽具玩係好玩但好易壞
" @. t' H/ K( A6 v( w而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)# d0 D$ x' |, _4 i
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
' B4 G+ u, g9 E7 Y9 Y, _0 q外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡/ @" ~9 U  s/ v' ?, f
相片太過激,唔係好敢放上黎
/ M: W+ A4 T" g9 ]4 q) n! ^0 b5 Y
: l0 i5 C7 I- D) T# w8 Q7 A[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,& @# N% Z! L) U& v6 V4 I: i
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
  a4 l/ Y  d, h如果口唔想用手指
. Y8 C' [6 U/ }2 f5 a3 u4 Q4 T" q而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
& i3 K) S! p! V同樣以上方法
2 A5 P; f0 c. v! q3 J但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
) Q  ?, x  h. f. U' j6 G7 f衛生重要,用完清潔  j  K# g. f8 c! W& S
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
; g4 N5 Y/ P$ Y; d: b9 e有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
, M& L! |) ~% S* ~( f: J6 b* A* u
3 [3 R5 H1 y6 P$ v$ t  C
' O" E" V( `1 k1 i6 g# [& d! [