嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)- v+ z. V6 w2 |$ Q9 H# X

2 o9 {& {0 ?) M當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
( P, O5 [. a% ~( O
/ e, W8 }$ e* B0 [/ S: X啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試( V" |2 a- r7 t1 G! {
* M* a5 ^5 I6 b. k& m
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
, O- P0 U$ b6 Q7 n# o
# z+ A( V9 ?. G* V& K. E. N被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
- ], j" t. w# [: Y
& w9 z- I% m8 M' e含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   5 y6 T% U- K# s/ T3 s5 u
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
) b' ]! ~) b' b: g' Q1 z但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈- ^0 ^: P; N! t! ~! \/ a' {# n6 u
淨係會流d透明液體出黎
- ?+ U$ B# c* j8 y想問下其他姐姐係咪都係咁架; l5 n3 |# ]& W
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
. u7 k% O6 }* a5 J% O8 [0 ~3 Y
. |4 K0 F8 x6 c# }  s
從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   9 W# s: ^- w% ]
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)( ?! B: p- f/ o2 ?) d5 i

. _0 q$ }7 b+ H7 D0 \' ~  P當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
3 r4 I) A7 u  \8 f9 l, O7 Y0 R! x' H4 L# l
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
, ~8 q* k. n+ B( a
$ }7 H! e  c5 h: a! E$ N當 ...
( S( y  @/ S; M. _

! e( V* t6 I  q. Z6 J6 i5 T7 y( B很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   9 j6 M) {* L' x; T
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
' u9 {0 E; u1 v  x6 [! O: r, r1 j4 T( W! [
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   4 H( B" C( D4 P4 e. _
插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
, p7 L1 h! j+ G) y# N9 ~6 h
$ N, o6 f5 }0 q4 y/ q3 i, d我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
, F' w- |: s/ I% v試過喲!會噴出透明液體
# K* K* j: N4 B8 E# R* Z
/ O2 }& ~4 {4 d0 ?/ o我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   
: ~/ U4 R. p" r- z& F0 J試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
+ X- s4 J9 W/ x6 H( j

7 Z; x/ |/ x) u我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   % N' ~' e# k3 a8 [. ~  }
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....   B( r! E( |# Z9 }! I9 p* b
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
) W" O) \  U7 z3 U' p" D0 A& T& C3 R& r; ]
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
6 D1 j1 a6 l! Z: b& v% P人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
7 E% W- h$ I0 F. w/ i% ]$ w有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
' i4 r: f" f% N0 j" g  R7 w+ O

, y- [4 y% K% h: {我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
, Q5 z1 y! @3 }/ R: L+ ^8 n9 L  s6 {開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
% t% v# P3 N5 i/ G# W跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
: b9 W5 S: r: z; }, T1 `, t插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
2 W* g8 Y, D* Z7 Y" O8 m
# Z# D8 l9 r4 r* k, ^道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
  n5 p- s. q" j3 R0 ~  a) S" ]8 z5 l4 S0 _$ V
) ^0 L7 U( J, l% v2 ?$ I) s
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
5 Z- {1 W& F( P$ a5 b. I6 G3 `$ J" z/ l7 \( E& E# e4 _# M
我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
. i" i; {6 X* H% f0 }2 h自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?  X- G" z: u6 ]
人地聞到咪好臭?
3 A8 D; `! }% x  @. g; E5 A
# ~% }3 K) U) ]) \1 ?: u我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   & c  M2 M4 `. j* W9 |! J2 X" l
我依家都有玩假陽具
. e; G' N9 [0 q  ~/ Q! P: Y) L開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
  A+ r/ u- u1 u& [7 Z; Q跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮  ~% k2 q, e: G# y6 x. M; x3 h
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 ; O  M* Q- x+ z5 E( o, U0 U' j

: [4 n; s) R8 G8 g% V道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
3 \7 k0 P8 e+ r* ]! Q1 k  X; e! _) L' m
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   0 l; A$ ~* \9 {0 _$ O" o& _
我依家都有玩假陽具
9 ^/ d2 {9 E& m2 Q開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
: f2 g/ a! J- R& L& F8 X跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮( m# L) m# ^. m& ?( ]
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
$ E0 }/ \- J* I2 U7 k4 y
0 P) ~) g( S$ {+ }道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
2 p% s/ }- u& _2 U- m) F$ _好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已+ R& @# x% M6 r% P& M  c
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左8 R% n, K* \9 g2 b
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋3 {$ V. H7 g# |8 |6 ]% C  f
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)+ A5 e( k1 M+ \
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚% V$ E- q4 b& U! e: [" h
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感6 C" C0 ^: d6 a: R! n- p
用電陽具玩係好玩但好易壞
9 V9 w, N, S( s' A6 ~( u而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)$ b; M  g, ~9 P$ z! \0 D
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片/ A) _( |" Z7 w1 l: W
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
& ]& ?2 _! x- ~- K. u相片太過激,唔係好敢放上黎
* R* {0 `. L1 Y/ v4 y" G, ?/ w. x# p0 \' t  T. {% T7 k8 X
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
$ l) T' }8 t; G2 z* E5 v- f手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感2 ]4 Y7 f! G3 j* F; @
如果口唔想用手指
4 x, O0 m4 _2 V/ X9 F3 r; Y而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
2 {" g9 Y. ]/ R同樣以上方法8 {2 G! T/ [/ F- i" V
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好+ i' o. K- N/ G2 B1 k
衛生重要,用完清潔
5 K. z4 \( u0 M5 J( ^0 C如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
0 s1 H8 Y) w0 Q4 W# h有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
# t4 \; N# A. R
0 v1 \4 T3 y: B( r+ Y7 Y0 A

% t' L6 t+ u, ~; Q; u$ B, H2 J