嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)2 @6 C. e! Y8 U9 x' B& }% i
* `5 G; n" y+ O: e; e
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
9 {0 @( J4 \- p- M" V8 I% b
- ^: V7 m/ Y1 D啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
3 V3 q* v. E% J! t
7 M$ x1 B$ Q4 F% W" _當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,+ f& z/ u3 x+ ^4 z! Z

) F8 W, V/ b" O8 H# s被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
% @+ E: C$ J8 {3 O0 _2 U, F# w' W6 y6 |' \# X
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   3 j( N, m* O; K$ K
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
7 ?5 n$ @  {  B' l但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
2 x; M* F' q( ]淨係會流d透明液體出黎% `, o  k0 M  A  c
想問下其他姐姐係咪都係咁架
$ ~! U( ~9 k9 s定係我技術唔夠好所以high唔到@@
/ H& W. d9 v$ v
/ `0 t8 J! P1 V0 U; }從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   . [* X2 `9 D5 p5 t4 B1 r  S
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
- N( n8 \! F( b: T% ^0 u) r1 F9 m7 c' S3 w$ Q: b! Y
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
, _$ f5 {& w; Y1 v0 d9 i! v+ I
& ^: ^& R+ S; w5 t5 `) w7 p; p啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
2 z; f$ W! @! s& Q  Z9 u
. E# n1 B& ^4 ]5 S2 q; i/ W# {3 p$ b當 ...
, \( s$ A, X; _! W' f4 H
- |4 |) a; y' s很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
4 W7 T9 W. Q. M- H7 \. d" _之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
! S0 E, ]. Q- }; z0 ?& I
( m5 m# e+ a& O; n5 W/ N我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
, i; ]( n8 e6 `9 ?插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
3 }0 S; f( e) X$ X, g7 }4 |7 p+ O' _! `
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
7 P5 ?3 b6 t/ H6 s. ~/ I  E+ v試過喲!會噴出透明液體
# e. P) \& _1 P% Q' ?* @+ p1 E9 Z$ B* P+ T
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   : z) W  ^" p; n3 s
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
' F6 L* a3 F' \( T2 H, X! D$ X

+ m0 F3 L8 s# N5 r- U% i& o我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   + X% U; W1 x( D/ l
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... , C, @" V3 {" O' [! f
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
2 q! ^, J5 b2 `1 i9 z0 k
. h" X, n" f) C4 \4 V) O! J底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
, i( o9 {: V+ n/ z人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   # B: v5 r$ _2 o: i" N# _
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
; J8 ^+ S5 I, f6 H3 s

" U4 {" P& f. Q$ l我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具. \3 k  c% m% f8 I2 U/ R
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎. }$ c% E1 I5 S; z) I, K% P7 U
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮  U- t' \% S, d/ p
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 . w1 V/ [6 ^2 C

" D) Z9 S+ P, K. D& H道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   ; c- L: f( R/ J$ G0 }# d! G

# o  l7 B3 ]9 m2 F- @, S- S6 s
+ T5 m. y( c; f" B+ e我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
; P1 I  y) J" [' z, G0 \/ Q
. V$ A2 E* q$ \% B6 a8 S: H6 v' F我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   . e9 h2 Z. }* {# ^' L; U
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?7 X  S. K0 l- E; {8 q, s8 M5 P
人地聞到咪好臭?
1 q% I3 _' ?0 e6 @) x& d2 G
3 X1 n) f: w- |! P% T" k/ H3 k& p我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表     a- @8 B, |$ @" i8 m' ~  R; |
我依家都有玩假陽具
  ?; y& g2 ?( ]! j* r開頭同你一樣 得D透明液體流出黎- i" z9 f" ?: s, p
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮6 z: n3 r& ]3 ^& s& X
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 : v! i3 `. G6 E8 F1 U3 G) c$ E+ O0 ^% m
! v1 a7 {7 A" E, K! u1 P5 [0 V. W
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
" n* k) x, [8 s; g0 E; g3 N7 `& f
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
6 |/ i( Y# J; i( w! h& ^% y我依家都有玩假陽具2 G( F9 ^' f) R5 b, J/ Y
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
5 q! v2 O# G. D2 V& B! i跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮+ u9 W7 n0 }6 u- _
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 0 q1 M2 i% f' c1 I5 C

2 s. ?. U# r4 t; g% ?道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
/ A4 ]3 {0 S/ q$ h8 I好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
9 M/ c: A- C# S7 m* ^插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左
# G4 }# m0 G1 ]  a! o) B3 Z/ V我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋* N, I) y) K2 g7 _6 [
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)( [( k8 Y/ c+ W' |- L1 o4 M% w
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
$ q7 f4 p& Z; e) K又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
) ~9 q! N) m/ F. Z0 l0 e用電陽具玩係好玩但好易壞
, f- d8 u8 E  y% ?) q& u; n7 q3 i' C而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
. `1 |4 K' ?, v) o+ r% H/ Q而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片! }# r4 T3 _: t' h
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
  M. `/ C: A+ e/ _, w+ t相片太過激,唔係好敢放上黎5 s8 q1 _. h0 v% z$ q5 C1 g
9 P8 o8 A7 _) J
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油," h& X8 d1 {. R( O0 k  e  T8 _2 [, L9 a
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
) }& H- V9 n4 J1 G$ m7 E. d! \( V如果口唔想用手指
& Q) Q2 P* t! ^5 G而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口8 A$ t" A3 q3 \8 _6 c
同樣以上方法- [9 R( L% D: @8 {4 j0 L. m& I/ R
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好) u# u; c8 k: m5 p
衛生重要,用完清潔
, x* f0 R: H. U, Y; c( Q如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
8 P0 P! Y8 P7 C有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
) H/ D# _5 ]5 C' @) u: }, y
4 ?* Q+ F/ {. m/ s/ Z, V
1 g* j; Z4 Y' @