嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
6 o4 C3 a( G( y! V3 K1 @' `5 X  s, P% T! b$ g* H$ C8 z
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
: B' R. J+ q7 ]* ^8 y7 Y! n
: a* c$ P+ \. y! m$ G5 }7 J7 }啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
4 j: V  {' V" W' f$ Q. Q9 L2 B. n
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,
. [6 ]# v5 A8 u' E6 b3 q, `; `; f' ^( V2 M/ S& L
被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
# ?9 h8 m& A5 _* M+ j& v7 Z7 [4 W3 ^9 M4 I
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
8 ~0 i  T0 w# p話說小妹近排想試下比人插ge感覺  H0 n) ]: P+ ^+ i9 l% p9 q# a* H
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈/ ?5 f2 [, [) e  Y1 d
淨係會流d透明液體出黎8 R  S5 D3 H4 ^# O: s/ b; V2 ~/ V
想問下其他姐姐係咪都係咁架) `+ g, e" W- }
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
, i( Y( F  T' i1 }9 s3 `8 v
3 M! O3 ^, U' g0 ]: n1 n從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   : K- c- D" C% R; y; B
插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)* ^) i, T& i( f: i' m$ ^, _" r

3 u7 s& i' l, f* k- J2 _) w當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋" J5 }; G/ Z$ \6 E
6 f5 P* _1 `% \, a6 s/ N% d3 v3 f; E
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
9 t2 g: [" {9 G( L  d5 [, v8 G9 h& n3 `4 H
當 ...
% H4 K7 C3 m! F. f, C/ S; Q

/ z& u$ a6 A  u/ U1 H$ N很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
7 ~9 W" o0 V. @. q/ P! b9 h: G0 M* I之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
3 T- l% v) A4 h- r
0 h9 [2 J- ^0 U% O6 t, Y" K  Z我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
6 I& D. `- \* e* o8 o插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
3 ~, N0 h" a8 S: [
% u# j( c' Q6 o6 u1 L
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
6 J+ M7 y; P3 ^$ x3 L( d0 A試過喲!會噴出透明液體
! c! ?8 F" Q% n" F2 c! c# d
9 r1 I: Z+ l5 Y8 {3 _0 \
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   + A4 c( P3 D0 A" m0 V
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
- i* c9 l" l* c1 G9 K3 A* S# i
5 {6 p4 Q9 A4 d- r& E' c% L
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
0 t* l5 _# L& k玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
8 z# v7 @) Q' v覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
# Y3 j6 E$ }4 i# Q6 {) ~) T

9 m4 m3 Z# i) H& b底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
& V0 v! f' L8 H4 f; Q* g' I人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   : S$ k- @! _0 I* ?, H
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
. O" N4 _6 r/ {7 B$ T4 w$ S+ b; [1 R# x
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具; a8 \$ d  r' X+ L: m# i
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎- H+ K) T; H& Z6 L
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮  P  q+ \3 |- D/ ?# P! X6 l5 a
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
+ P! Z0 ~( d: Y( e5 u  m$ ?+ B; z5 {# }/ D9 U
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   # a& _; z( z* k8 Z* B' q

# ]+ A! o. m+ u& o" o8 Y) |! f
  f) |8 p# ]/ f0 J我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
  T: K. r9 f3 R1 w$ n
; p% ?& n( a- m3 v$ ]我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
" S" f- }, S$ {, W4 |4 s6 Z- w( L自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?7 a8 k' e0 u6 \( K4 @4 k
人地聞到咪好臭?
/ j2 f1 Z2 q, ~  Q+ q+ G% p, O

0 A6 ^* F( {6 f我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
! G; F" }6 y$ O. |( S. d9 h我依家都有玩假陽具
( p# q9 E6 ~- _8 w8 k- z- I: E, G0 ]5 d開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
7 ~, {; G- D4 V% V跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮5 h8 |: T! i7 F; L2 w
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
$ H' O( A9 ~- k" T; W2 Z# O, E3 C/ |6 m
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
, k5 l. n2 s, m6 n" U$ i0 Z5 B1 N
  r4 V2 C. C3 O; x) X6 H8 }. V- p我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
/ X* _5 R4 n3 y; ~( q" A7 v我依家都有玩假陽具
+ Y' O* W. u$ o/ E* V開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
) s) q- z6 @+ G, Y6 z, q, {跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
6 X( w) r+ `  e/ w' a插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 9 o5 E- F. f  @+ \7 S7 y6 |( T

( Y, N) r  }+ `& U5 W道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
0 t; ^9 L. G3 W3 d/ h/ j0 j好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已1 ?3 N& u2 Y: r6 |6 b  Y) R* m& ]
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左
2 W1 b+ ?0 S* V" a, s我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
2 z3 r9 R- z$ F' j; c' V2 @; j4 D$ P有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)
" [# m* Q5 o. h又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚) A( W( s1 o- u0 f- }
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
( M+ x+ Z4 n( U5 H! {% V用電陽具玩係好玩但好易壞; y1 B# ]! }( t9 u& \
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
' q4 Z) `8 j/ m( r4 b/ }而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片* |0 v  |/ q  n0 z: Q
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
) I* r5 G1 p- ?! y, [, m相片太過激,唔係好敢放上黎
3 H# Y! I8 Y$ M2 j. F- c4 c; ]/ i
2 y( Y1 l  h3 k3 s" ]5 U[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-10-17 09:59 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,
& g) e8 Y5 O' \% k3 q, F- T, ]手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感) W$ N: j2 e* e) O
如果口唔想用手指
0 Y; Q# G( T3 w1 I而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
7 {) E1 j% e2 ]同樣以上方法
% X/ |, F: e1 I  I! k" S但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好" n* ?( W+ a7 Y  [. c& ^- ?
衛生重要,用完清潔
, d; G! m1 o6 ?" f2 b如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
; n) H  \1 d* @  h! p( r有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
, X8 q8 K, V( o  @$ j # Q$ V1 j9 }1 x1 N) q
# C, Z$ V# ]. z/ b& N" ?