嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
7 H  g! R! U) W( P  |  {; H# [+ g/ I7 J, S) P3 i& w+ R
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋4 U+ ]4 I# c0 [8 U; q
# J9 U; q8 P% T8 ?- @( @
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
5 W+ k' `: Y/ {4 s) R
5 B4 ?8 U/ H0 F) k當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,$ d& d4 o0 O1 P! m! y4 B$ M3 l

1 q; c8 |# x* t% ~5 p) d被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫1 E" G% A' b' W) c: v- g

2 u% |" A7 t  P6 \& F4 b4 q' S$ K含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   . A$ m6 [+ q' v5 B6 I
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
' t. z1 z( e/ Y4 x- L% F- a& H5 V但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
3 t( L8 V' ]) B9 f& h/ y淨係會流d透明液體出黎/ Q$ S$ |8 @$ C: `+ f$ `& F  {# B
想問下其他姐姐係咪都係咁架
' ^) o1 D- D: }+ ~定係我技術唔夠好所以high唔到@@
* s7 T) m' \( G" l5 ]% ^$ w/ Y  E
/ R* V2 R) _  T/ V從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
) @& |7 }2 E  t, x/ a# R0 S插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)2 e# J0 ^3 g5 ?0 Q

1 q, k/ u% ^' j/ K當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
. K. x0 f( S9 Z" _3 v! q
% X: }# F6 w/ {啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
& C* ^1 I0 S( p3 e1 \" _4 f- g; L' L4 u1 {
當 ...
5 p2 ~# v1 J! l0 F8 b+ ~
- s0 a; Y2 C/ Q: `, I+ M很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   2 v% N$ d& a) D7 \& \/ I
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
' E; v( n8 k+ E1 v9 ~% w) T
  L. L) K% ?9 j) T( F- S
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
- i- g/ X, `! V插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
) o+ U0 {- F- p$ c
" [& U1 m. f/ J
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
* }  F7 \+ Q& m& Z試過喲!會噴出透明液體
: v) m! l# `2 {+ i4 `, }% F2 N
$ i4 w% I" C7 ^3 a我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   # K0 k: E5 Z; A5 O
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
  U- i& G8 g) P3 u( H: h* l, N3 F) M& R9 [
我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   * Y1 n3 ~# m4 o# K( @2 N! L
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手.... . w* m, W1 e$ L; S$ u. v
覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
+ p- I' y( P7 J' u, o9 _, d" H! o2 Y2 V$ i6 i2 e, M1 P3 @! |( n
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?0 Z" }$ x7 ?  N6 R% E/ `
人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
, n- ~7 @# x/ o$ f( W有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
/ r) V- \( {# w$ z) U
  A- A: w7 p6 W, q
我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具% @7 z2 m- g5 e# ]" u/ F" r
開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
* O2 H+ Z9 _' K2 @2 U# M, a" u跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮; x6 N8 l5 G6 e% v0 d
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
  c+ \- m! C* c1 d
2 o2 m9 D' `+ y1 S- x道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
8 [' h# Z3 q% e% o! l3 W0 @( N  r" f: \% v' P9 A& o

1 F. I  R! x8 K3 Q我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
) {% Z- w% E! f* r
  S! j* a& o1 v( |; a% s我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
; v3 m: V' i# R3 D& \) P3 @自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?4 i% i/ }& r- x
人地聞到咪好臭?
9 r$ s7 F3 y3 ~& I
* G: P2 l# A" s. C: f  B0 Z, {1 V
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   1 e2 M! O( v8 @" `& A( c
我依家都有玩假陽具
+ K% _% \( Q7 d5 D開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
3 W2 b3 G+ I: l9 {# K2 T跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮& [; Z" Z4 Y/ d' l! ?0 }" R
2 x  G. `0 s( B5 W3 l+ k
. k& H- z. p: w0 M/ O: u道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
0 k9 Y& i3 Q$ k' F9 C$ E( `
* {1 s( [( g+ |0 E7 w我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   ; ]6 K: B& g) r6 W6 A/ U
我依家都有玩假陽具
. g5 y5 D/ Z( |$ Q7 D; D開頭同你一樣 得D透明液體流出黎0 ]0 d+ x* I& ]/ `2 T
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮- T* E, p" X7 @  `2 f7 d2 g) T
+ |% D1 Z- T/ R) c! v# h/ _# J- O2 P9 H$ x+ {5 n
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
" l5 H/ ?1 P& L3 A好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已
4 v( G$ q# A+ E% Z" i3 @" U插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左& @+ J4 f4 y3 T6 k3 ?
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋
2 R0 v( z2 z. e2 Q" S- W有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)6 s$ z' b) k, c2 G" V  E/ n
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚. I8 Y) X! y5 n9 j4 V3 u
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感! R8 Q! k0 Y4 @4 e2 i/ _
用電陽具玩係好玩但好易壞( j! y" O9 R+ ~! _$ p0 `+ \7 f
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
! D( M7 x( B' @# ]3 a- I7 O- L而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
4 W6 s$ W- P+ j$ D. ]/ G5 i9 y外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡. e1 F& P9 T. I2 S2 M" b" P
相片太過激,唔係好敢放上黎
8 Y0 o8 \- W& }, [: ?' W. g7 M9 [0 H5 c: V' R, a* O% d. g2 e0 Y, F
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,8 d+ I+ r6 l8 }3 w2 V9 K; c
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
, N) u4 `: G1 Q2 J# u! V' F如果口唔想用手指( c# Q6 F! l) ]- u
而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口0 N, m; h2 y% q. p. U) r* h
同樣以上方法1 M* P1 e" Y$ b' w" G* C* G
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
: u) p/ [% M: R; B衛生重要,用完清潔
+ H, F" v$ J9 o$ R1 \如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
+ x9 A+ q  H5 @. y有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
& U% a8 S0 g! J0 ^
- p8 Q# p4 c0 P( W3 C3 B
) a% S  T; r- C# f4 t; o2 {& q; Y6 E