嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姐姐試過插入高潮@@

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)8 j; h3 i( X9 c) j
' o0 O5 e, `: K+ k
當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋$ i1 x4 b$ G- k1 N3 S

% C4 S% g. \" G, ]: A6 Y啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試4 c/ i$ \9 ]# |% s
) Z8 H7 |: o$ q6 ~/ n
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,- ]% M1 P0 h) `0 u! n- M' R

- y5 O- E( W$ c被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫
* b% u1 N0 j$ Z3 p) \  F- H, {( I0 |5 A7 C
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
" z8 Z3 x, T( C# a2 {# K話說小妹近排想試下比人插ge感覺3 m$ x5 R2 V' c) _9 K, M: m
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
" X5 s: z8 n* M3 H- P, y淨係會流d透明液體出黎
8 _2 T; D2 _& a1 v7 ?想問下其他姐姐係咪都係咁架& V: Q7 A+ ]; P, s4 K6 g
定係我技術唔夠好所以high唔到@@
& |. ]" ^- R" e

3 l- ~, U& U6 W* g" q0 u從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
* ]& X2 z2 y1 S+ q插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)4 t$ H  W* t5 B/ P5 U

* R$ t; W& [2 e# L: ^- A8 [5 B0 @8 z當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋
" Z) I2 d# M8 @
6 @9 w. ^$ s1 W) h9 x/ o啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試- b& d) Z! q1 o1 N6 U

; `- Z. i$ m. s% W5 |7 c$ ?當 ...
7 {) U0 x' ~( G" M; U! `+ h4 H+ a

" Z+ S1 J! B  e1 u' v  t& W9 ]很好玩的經驗

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   
8 i- K% T4 _. C+ F之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
( x4 n% m5 K+ e6 F3 a2 {8 Z' r4 F, ~* X( T2 e6 C! M
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   
, P7 T2 ~! ]: I4 P- @& i, a7 @插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
, w# `) n) n/ ~4 n0 a# c# C# ~8 b, P- x3 d, \5 Y9 [9 p
我也插得很深

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   ' V2 a" m& K4 ?9 A8 z$ o
試過喲!會噴出透明液體
& [8 F! H( b! C# R9 {) d8 y! W0 z$ R4 p# X4 @3 g! M
我也流出在護墊上

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   7 \% w" I' Z. r
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
1 ], D+ x$ \8 j1 S
$ L2 d5 [: h# C) Y. F! R我自插後面,前面加震蛋

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   
" R! |% ]7 v; F2 [4 l玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
+ D6 h3 e8 O! i8 ?8 L9 U覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
% k! x' M2 d+ D# G
2 ], O8 ?3 d+ e& ?
底䃿內 再加震蛋在前面

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
3 g  R! o* s7 Q& d2 G8 F  X7 b( S# i6 E人地聞到咪好臭?

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   2 k) f: k2 t) A3 p4 S
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
+ U4 b. k( h9 N8 j
" R$ }% p: @! ~! A' d我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣

我依家都有玩假陽具
) P" I# ]$ M( _. W開頭同你一樣 得D透明液體流出黎( y" X  \6 Y( V# q3 s
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮2 f5 {/ }6 \9 i6 Z: i1 w9 x! N
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 ' U( n# C" y) a) p
9 @4 x! ^4 c+ g2 l0 j1 @
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   " X4 _& h4 \; P; H! E; ]
! E1 o3 m2 Y, K

+ ~; n5 p+ }6 t* m我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
: n& O5 t; V. u8 K7 n
3 _& C$ `- b5 ]  I- D# b3 O0 k我只是吃一点

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   : `# }8 l0 _2 K
自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
+ U! J& z# f0 ]( |4 f人地聞到咪好臭?
- S) S, H+ R9 F" C% T
% j  ?$ J/ Z) Z* U, X
我加了ky 才插

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
* m$ c3 p/ I9 E) H' V2 u# o我依家都有玩假陽具
5 h9 s$ Y$ E- j! X/ x, C3 I開頭同你一樣 得D透明液體流出黎3 N& n+ g! K& J7 f& J3 E' M
跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
& s# X) V8 y0 P# A  c) K# H3 e+ D插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 # M% u" c/ N% l5 f: E
; d) K' P$ y7 r3 r  U
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
1 w) e* c" k6 c# T$ `* G  T& N
# X9 p/ `0 ]; _( L% @5 Q我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
( E3 ~" |# ], _$ z: P. t我依家都有玩假陽具
5 x- y; P9 }. f( l: j2 G# A開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
4 u6 M5 F& k' \1 B2 U: i' V跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮1 T  ?5 t" Z; |- U( S- @) h; [5 s. X
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 $ |! x2 X* L1 K9 A" D) t
& R2 v2 y, M' D5 C. z- c( T( s
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
. e+ w/ b$ i# G: N( u' ^2 _
好難搵岩個位....

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已# @# l  s- p2 u# x4 ^& @. ?/ O$ q
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左; \+ x0 m, z  X$ m
我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋! `# o) N2 t+ F9 g3 x7 v9 A
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈)% c5 N7 J8 f2 N( Y& }+ n$ Z2 e4 E
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚# S6 n: N$ L+ o) S, F3 a' V  j
又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感$ s6 m& B8 m" q/ T7 u( T, ?8 f( e( W. a
用電陽具玩係好玩但好易壞+ N) |0 d. v8 f6 p; ^
而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)
* H/ t) p+ u5 _1 J( j而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片" T1 \1 L/ e5 p. Q4 u
外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡1 z7 p  \. N7 `/ _/ G  p- \
相片太過激,唔係好敢放上黎
6 Z( X) {) x) j! \; k6 w: l2 h$ j! g( I
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

如果真係想試,初學最好有bb 油,. C. J1 G4 ~- C' \, Z) ?8 B
手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
# _$ k$ B% X/ _3 a6 f9 W如果口唔想用手指
9 h/ a6 R4 \+ o( V4 J1 x而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口; \0 v1 |  D% E8 j
同樣以上方法4 T# ?4 j, k* }: `5 q  \) u4 q
但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好
7 f) w$ u- j9 z  a衛生重要,用完清潔# U8 m  v3 f! Q6 I
如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   / _1 G& Y2 F6 [4 y/ H: {& L
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
: e. j1 g+ B0 {6 X5 |. [1 c" ?8 W
4 V- p, J, z* n" L
: G- x: `5 w# K2 u" Z) g: z0 z