嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實.......邊度可以買到大碼過膝長靴

其實.......邊度可以買到大碼過膝長靴

想初嚐CD既滋味, 但無從入手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我44/45碼

淘寶有得訂

女生來說~38碼已經是大腳了^^
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

淘寶

除左淘寶,都幾難搵

引用:
原帖由 allkca 於 2018-4-17 23:29 發表   
- R! t- @+ |  T2 F. V+ c% i淘寶有得訂
; C8 l# m, r; J, f  l4 x) \$ \
引用:
原帖由 noredia 於 2018-4-18 03:58 發表   : [6 b! K' V2 R7 Z: [3 W
淘寶
' C8 |7 Q2 u6 N2 F1 y% Z: X
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2018-4-18 09:15 發表   # K, a; k. c+ p/ C8 x; K" z7 Q
除左淘寶,都幾難搵
1 a3 y$ {' ]8 `* e. K
8 d  Q1 D. S" C- d* P# }7 }
我都係淘寶買/ |/ [2 {2 M" |, H6 L' ?
又多款揀  ?; ]. r- T5 X4 a# B" W& R1 `
又抵買
) E" H" h" f& e, f5 k9 X$ M又舒服
5 J& Y) j% \; H4 ?+ O6 u# x9 X% O, u# K/ A
引用:
原帖由 aoieongkaching_ 於 2018-4-17 22:51 發表   6 V- ?2 S0 L& {5 x
我44/45碼
0 a; L0 q1 Y: Z9 X

% y" \# z- h7 H) t! F9 ~8 p5 \1 Z2 R放心,淘寶係有的
! G& g4 L* O9 C9 B, \有需要的話,我相信大家都願意提供商戶連結給你
8 h1 Z- G" t/ ], r6 C8 c不過我都鼓勵你自己揀
' _/ U, |% A7 q  j! T咁相對唔會咁限死幾間舖的款

淘寶啦 4 \/ h# i, u* ?2 v
有D舖頭專做CD生意

淘寶有很多呀
小艾

終於係淘寶買咗喇,過幾日有得拎

share link?

引用:
原帖由 naughtylittlecd 於 2018-4-19 05:31 發表   
6 i* ]9 V- I. {4 t淘寶啦 ; {& [% B* _$ e2 {1 W7 g
有D舖頭專做CD生意
# ]) I5 @: j4 P  l8 ]( }
Can you share link?

我去馬莎買的