嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震左一個上午,玩到無晒電。。

震左一個上午,玩到無晒電。。

小蝴蝶∼震震震∼
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁開心
, k& u. |2 |( ]+ R8 T, F7 d
2 G9 x# h4 S% A我都想震

換電 再繼續

換電、再差電、用手機震~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2018-4-25 16:32 發表   5 O2 J0 @! ?/ q8 r7 l" T/ }5 M4 d
換電、再差電、用手機震~
: ^8 |1 [3 t. a0 `9 J! X
4 g  B0 H& a. W# [3 ?& ?8 b2 v
因住漏電爆炸

回復 1# siusiu01 的帖子

我也喜歡震,小洞裡舒服,心靈渤海滿足

下次帶尿袋.有排震

呢個好玩?; Q1 ]) {3 X! n' r+ D( Y
放到小洞裡?

想看看小小蝴蝶真身

個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 09:47 發表   
, G2 Y# p' [5 T# h5 t5 X個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
5 M5 y7 e6 i* H9 [/ I. s: u: W% _# M, y  n0 k/ F
真係唔敢試

引用:
原帖由 benny79 於 2018-4-26 10:54 發表   & p$ B/ Y/ P6 U: b7 j! M

" H0 H' B) J0 H2 b+ j7 l& _
& y$ L5 P5 M- n真係唔敢試
  z6 P/ t& a) R
( z  _! ~3 _& b9 @# |- V" f$ ^9 }+ H
插前,用鋅(Zink)布做洞口

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
  O! |/ }  h5 A. ~' `: J7 E7 B7 b& T9 m

9 ~) h4 M  v7 k6 n6 C
- u3 t/ M$ j: A7 o6 |插前,用鋅(Zink)布做洞口
+ s" I- Q8 N0 U
唔明
9 M* Y# {4 W) r$ z/ W$ a7 ^$ q但好似好正
$ V9 ?$ |5 _7 @' j% R1 r$ j% F幾銀边到買?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-4-26 11:26 發表   * z1 ?1 G6 e! J+ I- u, h

! Y3 [/ z& p% B) u! {5 ^唔明
$ Y% _* m/ Z$ ~  |" ~5 j但好似好正
: E! c, H) H" f3 l+ l幾銀边到買?
' {; H6 R" U# Z5 M* w* V$ R* \$ v4 j0 l( J* ^" h! Z, s
蝴蝶就taobao. 鋅布(膠布)就葯房

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
& `5 P# l" N; E! W# W( j
: U6 ~( m* B- |0 i
& ^# F% p) j* T! x
$ r0 d4 D) ?( f) }  Y插前,用鋅(Zink)布做洞口
- N/ F& Z$ {* }2 `, e7 m
0 W9 a3 m5 T) X, Z' O; \( H6 h, G8 P
有冇詳細D解釋? 咩插前…洞口…唔明

鋅膠布痴住兩邊蛋皮包腸仔,因人結構而異,包得好下面可以好平,照坐起度如廁,兼有位走棧插入玩具

wow! 真是很正的成人玩具呀!

換電繼續

唔講清楚都唔知你插邊

這個唔敢試