嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

震左一個上午,玩到無晒電。。

震左一個上午,玩到無晒電。。

小蝴蝶∼震震震∼
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁開心
3 ~$ Z1 a. ?6 @: O0 E
2 ^) a7 x* D) U% B我都想震

換電 再繼續

換電、再差電、用手機震~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2018-4-25 16:32 發表   ( ]; ?( h- ?+ {: Z9 @' `' h
換電、再差電、用手機震~
8 V% B& ]2 x6 o7 L
7 u. h: S3 W$ U# I: n) N
因住漏電爆炸

回復 1# siusiu01 的帖子

我也喜歡震,小洞裡舒服,心靈渤海滿足

下次帶尿袋.有排震

呢個好玩?. Z* j/ j9 H. Y/ Z8 e
放到小洞裡?

想看看小小蝴蝶真身

個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 09:47 發表   ' Q6 \! H7 e* ]6 x
個蝴蝶睇圖,呢個係叉電..同埋..你諗下放起邊~
5 ]& [9 s! p2 h& e5 X. e
& S3 z3 q+ v  b真係唔敢試

引用:
原帖由 benny79 於 2018-4-26 10:54 發表   
& `' g& n, l& Z8 F( s
4 x2 D5 B. t3 X" U( e0 K9 p8 k2 g  j: H, p
真係唔敢試
5 P2 R( g' i; y* K' V& A0 w( ?' l

Z, Y( c7 E' [1 K9 i7 I4 L
# U/ l6 t& H& k# j( L. q9 b插前,用鋅(Zink)布做洞口

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
* Z% e; E0 B( l1 ]* h& @$ c. s* j: {$ u9 O0 a- c" n
) k* O# k8 m9 }1 N8 `8 J1 Q

% _+ F+ |" j& A+ L) ?3 ]) I插前,用鋅(Zink)布做洞口
9 p& i6 K2 t2 B( J唔明
& n% R2 K1 n# i9 J+ @6 [. @2 s但好似好正
' l1 T- j5 V9 }. K" T1 f" q幾銀边到買?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2018-4-26 11:26 發表     f. |* h6 h$ k) g1 A  O3 e. `

! a* p( y7 p4 ]0 K( `' ]唔明2 W& Q1 t: x% o4 e$ m
但好似好正) M- w& f1 o. q3 Q
幾銀边到買?
/ T: b/ p0 ?: ]9 d. f+ o+ W5 v4 u+ N& h# |. b8 T( x
蝴蝶就taobao. 鋅布(膠布)就葯房

引用:
原帖由 siusiu01 於 2018-4-26 11:10 發表   
6 q7 U  u% x0 y" u/ V  |( L/ v8 x2 p0 `% n+ D% E

4 o) {# t7 z5 H% u" A6 \4 t) P  ]4 s! M' t) y; s
插前,用鋅(Zink)布做洞口
- Z3 j9 R5 B& L
& {& [0 h4 A4 `1 ?# ^8 n4 G8 B
有冇詳細D解釋? 咩插前…洞口…唔明

鋅膠布痴住兩邊蛋皮包腸仔,因人結構而異,包得好下面可以好平,照坐起度如廁,兼有位走棧插入玩具

wow! 真是很正的成人玩具呀!

換電繼續

唔講清楚都唔知你插邊

這個唔敢試