嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

直男尋找CD傾計or玩玩

直男尋找CD傾計or玩玩

大家好,我初黎報到
0 s8 H$ z0 L# @0 ~. r. i我係直男,近期好享受同TS曳曳既感覺,而家都有興趣同CD傾下計認識下,岩玩既話可以cam or見面。' k" g) t1 u2 O) M4 n
# H9 S/ H3 B) a$ ^0 G
我都想搵CD奴。有意可以pm line or wechat比我,thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

你都怎麼玩?這種問法,目前有妹子和你聯絡?

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-5-6 23:54 發表   
! e: E4 b" ?. n你都怎麼玩?這種問法,目前有妹子和你聯絡?
- v- Y( }' U) w) H都有幾個啊

引用:
原帖由 Funnyman 於 2018-5-7 08:42 發表   
, I! r9 p1 E& M+ x/ m
/ ^5 ?2 I  j. d( N9 Q2 Z  g都有幾個啊
8 f1 P. o  Y2 e* f: q5 F: o' t3 M這個回答我看不懂…

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-5-7 12:00 發表   ) ^; x6 d1 e" Q" h4 C; l  |

& U0 ?) l- _! ~這個回答我看不懂…
; ~7 Z& R# u+ l: |5 Y5 i
為什麼?你是台灣的?呵呵

怎感覺愈來愈多男人想找CS/TS玩…

引用:
原帖由 Funnyman 於 2018-5-8 13:58 發表   * n: L7 @8 J1 J, M& ]1 J
1 U; R& ^& F3 o! Z3 X+ S5 N
為什麼?你是台灣的?呵呵
7 G' x8 g+ K8 K3 B" n4 T大陸吧..

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 21:29 發表   # a5 V$ x7 A& n6 k5 O
) j% F8 M7 V* I性解放..

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 21:29 發表   ( N& s# B" V7 ?2 x' ^) w
6 ]- o& K3 |9 P0 E因為唔洗錢

真心覺得cam 好冇誠意 點解吾大大方方約人出黎?
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

引用:
原帖由 ggininder 於 2018-5-9 22:27 發表   0 m& g# Q0 B+ O! j" S$ {" l+ K. \

6 Q  M/ _  _. v0 L因為唔洗錢
; o& u# Z( p* C7 m  ]7 y+ J& H
你誤會喇,我之前啲TS全部要比錢,而且唔係香港的TS

引用:
原帖由 火狐子 於 2018-5-9 22:52 發表   8 I! j$ H) X/ f( n
真心覺得cam 好冇誠意 點解吾大大方方約人出黎?
7 G' e+ J$ j1 A
咁有時大家未必方便出來,只是提議

Push push thanks

回復 11# Funnyman 的帖子

Cd 同ts 唔係一樣ga bor..

Push push :)

加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

Hihi

我是ayres我we chat :ayres6969

回復 1# Funnyman 的帖子

TS與CD不同,其實你搞清楚想找TS定CD未架?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-11-5 01:26 發表   
/ R& U7 b4 `2 C( n( n6 M  E3 sTS與CD不同,其實你搞清楚想找TS定CD未架?
' L5 H, L4 k* J9 F2 L% d3 o兩樣都得

回復 19# Funnyman 的帖子

咁請問你,喜歡甚麼類型的CD呢?