嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女底一問

穿女底一問

請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# aaabbbcccddd 的帖子

我穿女裝內褲,冇卡通

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   
1 d0 W/ \3 c" c9 I2 l2 o6 H  Q請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
* c9 z7 \+ `5 B5 i% [$ r4 u, L& H3 o" R+ o
size 會爆吧?
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我都係著女底,無卡通

應該都有年青的底底是公仔。
; Z$ R) B& S9 c再大,就冇左。
享受 一分一秒的 CD

我都係著女底,少女款式

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 06:54 發表   
2 G& j; P2 ^3 x8 j. x我都係著女底,少女款式
+ o: t! e) H1 h
  A& K( k$ ]: n  c; ^0 n8 B9 {7 v甚麼少女款?
享受 一分一秒的 CD

如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內
# k7 N- Q) X; v# V如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式

回復 7# misslady 的帖子

粉紅色喱士花朵 絲質

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-6-25 09:45 發表   
! v" @6 l% I; |  ~8 h# b9 m) f& L5 b9 d如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內% i7 S8 J' R8 p; C( m
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式
& \/ k* v7 i6 D& ]4 x: |; ]8 i8 \5 P8 b
有女友,就是性感 lace  透明,t-back 。
3 |% y' h7 q: z0 |5 N8 U有老婆,就 ⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 16:42 發表   
  v# k0 f! t" a% ?* I* D$ F粉紅色喱士花朵 絲質
; j' s9 O; P5 ^* |. M9 |+ |8 x( q( J! {8 B' P
是satin 質地?
& `7 x% M" z. a! |+ G2 B/ Y好想看看
享受 一分一秒的 CD

買不到那麼大件的吧

我穿日本網購花朶刺繡內衣
戀物中毒太深

我穿老婆送我$ F* M7 I* t# r; G% _& O  u) e
她沒再穿的內褲

我穿女裝,冇卡通的

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   
& R' O. |% F, m, m6 @4 @5 @  W請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
5 {$ ^) `) |1 }
: s; b; j& G1 `# u- L
我以前男友不喜歡

卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…

我只穿阿婆底褲

引用:
原帖由 web88 於 2019-5-17 12:00 發表   
% K# o$ s7 V3 B卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…
- P$ _% z! H. K' X$ y" }% }
/ m4 Z0 X' M( r) ]' t% x6 j& G我喜歡穿著絲質,或尼龍

引用:
原帖由 maria-ng 於 2019-5-17 20:13 發表   0 g2 j5 }, I0 s: s7 w& L
我只穿阿婆底褲
( h3 [" a1 e2 L% n/ S9 I5 u. k# y2 Q! h1 p3 |0 I5 o0 t
男友喜歡摸軟滑感