嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿女底一問

穿女底一問

請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# aaabbbcccddd 的帖子

我穿女裝內褲,冇卡通

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   2 B+ u* d2 n5 c! c
請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
. @7 d1 N9 {$ o$ h/ L4 r6 u- g% y7 Q. Z/ W$ w9 {8 N
size 會爆吧?
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

我都係著女底,無卡通

應該都有年青的底底是公仔。9 \0 ^' p1 C. `; F
再大,就冇左。
享受 一分一秒的 CD

我都係著女底,少女款式

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 06:54 發表   
& s0 [) j0 x$ ^$ X我都係著女底,少女款式
) [& x2 M8 `2 Q$ p/ G5 ?( m
, t+ f' K& p: q9 T# Z' G! `( l
甚麼少女款?
享受 一分一秒的 CD

如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內! z; K8 S4 z% z+ Z$ h- _/ {
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式

回復 7# misslady 的帖子

粉紅色喱士花朵 絲質

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-6-25 09:45 發表   
$ O( a7 l( s" j+ Y# C1 c如果家中有妹妹可能會穿到有卡通款式內內( R" F7 ^9 w) k  i5 x+ ^/ l$ \
如果家中有姊姊可能會穿到一般女士款式
* N5 p0 ^" D# {, F6 L
) o8 V2 E! K) y5 i* V6 B
有女友,就是性感 lace  透明,t-back 。; D6 @' [2 d) a5 n" i: q
有老婆,就 ⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 michaelyip 於 2018-6-25 16:42 發表   
4 V# w& v* H* d粉紅色喱士花朵 絲質
0 D0 `/ _) U$ \7 G& z. c  ]
, Z3 j" K" O) e+ P: b是satin 質地?. m  Q3 E& [9 A( U4 b+ L% {
好想看看
享受 一分一秒的 CD

買不到那麼大件的吧

我穿日本網購花朶刺繡內衣
戀物中毒太深

我穿老婆送我. p2 h+ W) t1 z+ i) q" K) h
她沒再穿的內褲

我穿女裝,冇卡通的

引用:
原帖由 aaabbbcccddd 於 2018-6-24 18:58 發表   
1 Q# \* \/ S% F& Q請問有冇人都會鍾意著有卡通女童底底出街?
/ t6 U. L# U, c5 e" `

9 L# `9 ?. `' ]# `: j我以前男友不喜歡

卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…

我只穿阿婆底褲

引用:
原帖由 web88 於 2019-5-17 12:00 發表   
9 H* z  S1 u' R5 ~; \8 O2 p& ^卡通底底通常都係綿質,與男装底底無異…
5 \: v, v4 q% [( H0 V, J/ e
! x& j2 w) [% d+ k9 ~1 ~# \* l我喜歡穿著絲質,或尼龍

引用:
原帖由 maria-ng 於 2019-5-17 20:13 發表   5 e# t1 c' ?# g9 j
我只穿阿婆底褲
" R: ]; d% e! F4 j' L) w7 H+ g' D

0 z0 j* w6 v7 p: r3 }! ~6 L/ ?$ D男友喜歡摸軟滑感