嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

婚紗ソ初體驗

婚紗ソ初體驗

著起華麗的婚紗感覺超HIGH
* Q* [1 Y2 f; S1 b- A3 v這件婚紗比我想像中厚,實淨同重
7 H4 p% l' c% c; r  t面料婚紗娟表面相當光滑,好大舊布,相腳夾住超爽
: b/ n6 T6 s, ^. \; h
我著住佢玩左成晚,玩到虛脫…
( B$ g# l3 t' ~! ^3 L3 H! X玩婚紗問題:唔洗得,冇位濟
" a( }( r- z; r1 B/ v% C% w3 k4 a
' f( I. h; M3 k3 x- ^( x6 B5 M

% t" y/ [2 D$ @) B8 v* W( O& u[ 本帖最後由 aaasss201204 於 2018-8-2 00:39 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚既婚紗,一生穿一次小玩意

喺邊度買?我都想着

wow! 這件婚紗款式不錯很美
/ W/ K' Q+ E2 I+ f同意樓主所說婚紗很大件,
9 N: F: ~1 l6 c* u. Z/ M不容易收藏

回復 1# aaasss201204 的帖子

自己買定租吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

是的,而且又重。9 w6 A+ `! h  O; _" ~2 h
# i0 A: c9 e  X# s1 n+ c( }
有冇著,白色 bra 底,襯 婚紗呢?
享受 一分一秒的 CD

Need the white bra, panty and hose as a set!

一直都想試下著婚紗.
" {+ W# _$ b# C9 s  G/ i5 Q可惜無機會......

網拍看到很多都是無袖的款式 感覺撐不起來就會滑掉

buy from taobao?wear girdle?

唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感
- k% _1 S; e& {" n: w7 z+ u(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-8-3 00:22 發表   9 M, c" ?% s; _! E% t
唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感# b. Z2 j1 B! A! C
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)
2 q+ M0 w) l. _! @' W; d* Q9 N, j7 n6 Z3 ~" u  X+ {2 I
二百多元。加郵寄費,都吾平。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 346 於 2018-8-2 00:42 發表   
0 e6 m; K. p: s好靚既婚紗,一生穿一次小玩意
  ~, ?' c" J- {8 S. A9 y7 P- F2 {( w  x
對的。4 D0 R7 Z( ]8 f! @
所以我選,影樓著,拍照。
享受 一分一秒的 CD

婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大

引用:
原帖由 kof_1998 於 2018-8-3 14:31 發表   * s0 M5 t0 h) O' f/ r
婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大
# ?1 ~3 _4 s/ [* b; h1 A5 g" G/ |3 E' V( \; V
有地方收藏。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-8-2 09:26 發表   
) u( e" Q" m- I# d- M& I) a5 ewow! 這件婚紗款式不錯很美
9 Z$ i! I! `/ J0 F8 b- ~同意樓主所說婚紗很大件,
% ^, @9 p" m, L1 @- @" u$ z不容易收藏
0 Z- G! P* T' E
3 \5 [6 ~! M! a8 I0 X: q
我諗真係唔係買幾錢的問題5 J# y7 U" M; I7 F& x0 C
有錢買都冇地方放

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-8-4 14:40 發表   
9 _9 X7 m- j/ S: ~
8 e7 e2 g' N& ^- {* ~
" c( X9 u; L- v$ w3 s# \1 c# w我諗真係唔係買幾錢的問題
4 F- u3 T1 g9 `4 S) f2 J有錢買都冇地方放
( M+ @5 Y  J! F2 _& m
1 e+ a2 d- v! a( s* m& c/ ?

; r6 l& |3 D0 |/ M# p. b呢個先係最最最頭痛的問題.
$ h8 h. |7 I( A+ j3 V8 W某部份COSPLAY衫雖然貴, 但至少可以放係倉先, 但婚紗就算去租倉都放唔到幾多套......

我也偏愛婚紗系∼加總起來買了有5.6套了吧∼

回復 1# aaasss201204 的帖子

可以比洗衣店洗。。。。。