嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

婚紗ソ初體驗

婚紗ソ初體驗

著起華麗的婚紗感覺超HIGH& x: ?  {6 _: M( o9 ]
這件婚紗比我想像中厚,實淨同重) c; t9 R0 [8 P/ k, s7 }0 D! V
面料婚紗娟表面相當光滑,好大舊布,相腳夾住超爽

- v# }6 x4 I9 z" V2 o# N' g我著住佢玩左成晚,玩到虛脫…
% T& ~) Q6 ^2 Z* [2 V& J* H: V玩婚紗問題:唔洗得,冇位濟+ k4 `" _) J/ f2 z9 x
# o3 z& r. Z( {0 \

( B* X9 W) T3 t1 J7 y
7 z: h0 }7 S1 T, L( O[ 本帖最後由 aaasss201204 於 2018-8-2 00:39 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚既婚紗,一生穿一次小玩意

喺邊度買?我都想着

wow! 這件婚紗款式不錯很美- G0 r8 ~1 {" n* a8 o, t% @
同意樓主所說婚紗很大件,
7 k. A7 h4 i% E0 ~! i2 V6 J2 q. o不容易收藏

回復 1# aaasss201204 的帖子

自己買定租吖?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

是的,而且又重。4 z, c- t$ b. Z5 B, p
8 y4 w2 U( Y7 U6 H
有冇著,白色 bra 底,襯 婚紗呢?
享受 一分一秒的 CD

Need the white bra, panty and hose as a set!

一直都想試下著婚紗.
0 D6 y3 d7 F! h& G, M9 j可惜無機會......

網拍看到很多都是無袖的款式 感覺撐不起來就會滑掉

buy from taobao?wear girdle?

唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感5 d/ b' n' p9 u8 p  P# Q7 t4 _/ _1 t
(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-8-3 00:22 發表   3 e+ c* _1 E! k, I, C7 h" r
唔買taobao, 佢果D感覺紙甘薄,又有膠味尼件係ebay二手貸,雖有瑕疵,但好有真實感
5 a4 u" w$ O, V6 W6 M* j(新品PC Mary太貴,唔舍得,尼件二手,百幾USD就有)
- n, G1 K+ r8 }, E5 }2 q- X

9 @1 s; [" E7 ~- N% P8 H二百多元。加郵寄費,都吾平。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 346 於 2018-8-2 00:42 發表   ) A  }8 i+ L, y4 y
好靚既婚紗,一生穿一次小玩意
- s+ h' x1 \  ^3 }( F) `/ K
3 A6 W: h1 T) N" w" g. l8 s! ~# R- ^5 x! Y
對的。4 y  N' n9 z, p! p/ I( Q4 f  X
所以我選,影樓著,拍照。
享受 一分一秒的 CD

婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大

引用:
原帖由 kof_1998 於 2018-8-3 14:31 發表   ! b5 p, [$ H( e3 X: C& R
婚紗真係祗適合租, 除非你屋企夠晒大
0 S$ R. a' f) F
' i4 w; l4 |" j  Q' N- I$ C
有地方收藏。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2018-8-2 09:26 發表   4 A8 @3 ?: J( p4 A% F
wow! 這件婚紗款式不錯很美2 g  t+ z% m0 S
同意樓主所說婚紗很大件,
. \$ H, f3 M: C) D3 {/ K# T不容易收藏
# H) M6 _% x# s3 q6 ]9 C
1 ?, s( [' P# M+ y
我諗真係唔係買幾錢的問題
2 e4 ~3 T: U- d! @有錢買都冇地方放

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-8-4 14:40 發表   
) g1 s0 P( h6 g8 `. K3 M* w7 O) Q3 ^( q! o, c

( m% G( X( ]3 k; o! w我諗真係唔係買幾錢的問題4 X, G* t8 J# |7 g. C0 q
有錢買都冇地方放
/ G4 k: D1 T/ g1 X+ X9 G
( s4 {) d$ z6 A+ Z3 y# }5 X" c5 p7 w
呢個先係最最最頭痛的問題.% {: r- S; E8 y, z( _8 @+ D
某部份COSPLAY衫雖然貴, 但至少可以放係倉先, 但婚紗就算去租倉都放唔到幾多套......

我也偏愛婚紗系∼加總起來買了有5.6套了吧∼

回復 1# aaasss201204 的帖子

可以比洗衣店洗。。。。。