嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比人見到我換M巾~

比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾
3 J, O/ s" e' b  S6 n: {今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾& ]9 o# n% I7 I/ ^7 f* T' C, Q
我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗
) u3 m$ k" Z, w+ C所以要係廁所更衣個位換/ @! x% K7 h2 l! T4 ?5 @% ^
因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換 6 s/ k# K' E9 M
但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來
( s5 A- W/ ~+ E* V+ C我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半" e" A% k! x: J5 ]6 K" j$ m, P" d
個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢
" @: ^) a. ^# j- Y2 D: B之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?
7 e' I, x! E/ x" Q- u, X8 _2 b我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底. _" y& }; j' c, y. r. m! A
好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話# q$ o) x; `4 q) b- @7 p
我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換 % K# W' w0 B  ]$ E* L: k
但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪
. O% `# m/ l: j; Y4 B
8 }5 A- ]# X* b5 F. L, d5 q佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?
4 ?5 l+ O  M! g9 K% c5 s- g/ o我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D
+ q: F9 l; d% {; w/ z" A& X跟住佢就走咗
' E' K, x3 D# u; \/ N
/ d( u( F+ t+ o2 x# J  E' s其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到
! D0 Y8 n6 e( E: |1 `但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇5 v7 e( \+ K7 X; p+ _
3 J6 d+ [+ ~0 t( B$ k
粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁
8 B5 N$ P5 Y; R* k. hhttp://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html8 o4 p6 |; J( l" J; G  M
1 y1 @& y- x8 ~% V$ B1 [$ a( n
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇到又如可他又不識你

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表   
+ a. a! ^4 l, ?* F0 a1 a睇到又如可他又不識你
) h) Z. O+ d% f" o* l& e) P- B+ U0 u# i# p/ b6 R) J
我仲有少少興奮想比人望到

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   
) k4 u' u! Z3 u/ H, ?; O& ?1 A1 g/ r$ K- x" u, B) b

, g' Q: Y' D: l2 F; A' D我仲有少少興奮想比人望到
$ r+ `- a. H$ R+ F- g
被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過' `0 Q# K* C/ m' Y
已經是接近50年前的事

回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,/ o5 y4 Q9 x- O8 f7 G' w9 _, a
可能是妳預了,
2 F+ l, R( |4 c! l嬸嬸的淡然反應,
! c  l/ ^% \+ F# m" C是她見多了,妳又不是她的第一個.

呢排出街用41唔熱咩

叫嬏嬸俾塊新M巾你
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   
/ ?# M) k4 O) ]0 _4 C叫嬏嬸俾塊新M巾你
: Z" N$ {' ^5 y, F

有衛生巾的照片的話更好喔

畀人見到 會好興奮㗎喎

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
, i  _. O& k7 C% l& s% A0 T畀人見到 會好興奮㗎喎
9 W$ Q; V; R3 @& X* K8 b50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起0 ]  ]  d& Q7 l: b$ f
身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
$ F/ V, p( _! `( e8 \畀人見到 會好興奮㗎喎
% ~; u* F+ U! M, ]6 P
對!
4 ?" e1 Q: B- C& Q/ q! B尤其是對方是正是師奶阿嬸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   
7 {" a- i/ `3 Z+ x& t9 M有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
' V9 R! M4 L/ W  i8 d9 _* k
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   0 E' v% X" W" ~) Z  N3 P

* H7 k' H6 D# V$ C8 I: }% a50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
) l+ g5 ^, [9 D1 Q' r0 ~
除左kotex果陣時仲有乜牌子?

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   7 T! \" }* q# c( E! X3 f- w
6 ~* |0 o0 D7 X, a3 k! q
除左kotex果陣時仲有乜牌子?
, T7 i) S1 A$ X) r我50年前用過的衛生帶(巾)牌子
# O  C; e8 L+ x  y+ C# ]+ D艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,
( Y% U: n0 U# Q5 d( j雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾& n: u2 H& N$ [( j" A% _+ z
但已停產近30年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   
4 q6 l  V4 Q- |% y) H9 R; x( e鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾
- P% o4 z8 @2 X/ V/ h+ W  d但已停產近30年
. y5 ^" t! e* M& y2 E4 I
鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚