嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比人見到我換M巾~

比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾% w, S. z7 l' A, o9 X
今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾
0 V  g% X3 E* ?6 O+ }' D我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗6 K$ I( I! W) ^
所以要係廁所更衣個位換% c5 D' ~8 @6 q" y0 t& B
因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換
! m3 L4 i) o) F6 w但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來
" s  T5 V" V5 e$ C' m0 }3 Q8 Y我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半$ J6 ^- H; R7 _* Z3 c& `
個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢
' j% E- a: K: M9 c! u4 V之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?( w% J7 |: {; y" |2 _) j) C+ M; e
我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底, ~4 b4 q" w0 t: ^. S" x! s1 w: j
好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話% f9 y7 V0 U5 S- {( C3 ?. d" U- r
我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換
7 m4 r8 V1 `" {: E2 d但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪4 G. W' e" H. ~( U! S
; b% ]  }, B' r. f
佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?+ b& M( O" x+ e" N% c
我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D 0 b4 @  o  E" W# g$ D* C
跟住佢就走咗8 q) W& t1 d- L0 @

+ V* t' O, m3 G1 g' P# O8 f% O2 Y其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到
' g9 _2 B# x. Q/ C  |& l# e但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇
; ^/ q. g, [% m! q* D( P4 v, k+ j7 X; e. a* A
粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁, W/ j0 y- t2 W
http://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html: V* m4 |7 @" ~+ @9 U. \
3 @3 }! D; u. d2 j9 h  v
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇到又如可他又不識你

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表   
+ J) [9 T; n- `6 o* x' l( [睇到又如可他又不識你
$ w% E$ d% P/ Q  Z) M4 z
% c7 r' H* c$ S8 Y+ A5 p. }- F
我仲有少少興奮想比人望到

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   # H6 Y! Y% B9 w. ?8 E0 E+ s- S6 {5 U

( C/ @  k# C1 O' {
$ r! S5 @. d) f: J我仲有少少興奮想比人望到
, e3 L# e( D: o# l( E8 n2 J被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過$ f- H4 Z% E  h" K
已經是接近50年前的事

回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,/ Y/ v8 U4 i7 H2 T3 x) `- K
可能是妳預了,
4 [) ^8 D" l7 p% H嬸嬸的淡然反應,
6 t! C- v' s5 R, x# b. G是她見多了,妳又不是她的第一個.

呢排出街用41唔熱咩

叫嬏嬸俾塊新M巾你
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   
* j: L6 |6 C' @& `, ?叫嬏嬸俾塊新M巾你
0 ?4 ^" ]3 n/ V/ }9 B8 ^

有衛生巾的照片的話更好喔

畀人見到 會好興奮㗎喎

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   
5 f: `) W  N6 p畀人見到 會好興奮㗎喎
+ x9 s2 S8 O4 ^9 W+ q4 m
50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起# t  K) {3 `4 E: u7 i# p
身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   % U2 l6 d' Y# C6 g* R% @- R) G+ E
畀人見到 會好興奮㗎喎
- b' U. \9 M  N" R對!3 G6 M; {0 T2 c; ^1 T; k
尤其是對方是正是師奶阿嬸
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   , V1 I/ q' P  s2 [# u8 b
有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
2 a: e0 }- |- ?( v50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   
8 K/ B; r, d% w+ R
" d( A7 D1 T  G4 f50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
- G, ?5 P$ i: H4 r除左kotex果陣時仲有乜牌子?

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   
0 r# C0 E4 [  B
9 j: ~; s1 A0 O9 C$ L" c除左kotex果陣時仲有乜牌子?
9 l0 Q8 `- [) J( X我50年前用過的衛生帶(巾)牌子
- X, q8 _7 Y' ]- y/ V艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,; g/ g' \3 l8 U" y7 e
雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾
  Y. v8 u9 N$ V# t9 h8 G) O" |但已停產近30年
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   , P0 ^7 b: v3 l: n4 @8 O: P
鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾
: E! J" `( q1 D6 i9 j但已停產近30年
3 w8 t! W7 t( c
鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚